banner5
banner1
banner2
banner3
banner05
banner
6banner
banner4

proyék urang

Téknologi produksi internasional canggih sareng kualitas luhur

  • Star Good Steel group as the world's leading steel enterprises and the well-rounded enterprise..

    Saha urang

    Star Good Steel grup salaku perusahaan baja ngarah di dunya jeung perusahaan well-rounded ..

  • Committed to provide all walks of life's most valuable steel materials and industrial service solutions..

    usaha urang

    Komitmen pikeun nyayogikeun sagala rupa bahan baja anu paling berharga sareng solusi jasa industri.

  • After continuous accumulation, rolling development and joint restructuring..

    strategi urang

    Saatos akumulasi kontinyu, ngembangkeun rolling na restructuring gabungan.

tentang Kami
company_img

Saatos akumulasi kontinyu, rolling ngembangkeun sarta restructuring gabungan, Star Good Steel kiwari ngabogaan sajumlah basa distribution industri; Distribusi, tianjin, henan, Shandong, Jiangsu, liaoning, hebei jeung tempat séjén, panjang proses produksi, kombinasi produksi. garis, produk téhnologi canggih, utiliti lengkep, kategori, produk anu diékspor ka leuwih ti 80 nagara jeung wewengkon di dunya, loba dipaké dina konstruksi infrastruktur.

nempo leuwih