headbanner

Pipa kapiler stainless steel

Pipa kapiler stainless steel

pedaran pondok:

rentang harga FOB: 1000-6000

Kapasitas suplai: langkung ti 30000T

Tina kuantitatif: langkung ti 2T

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Tabung baja tahan karat tags: 201, 202, 304L, 316, 316N, 317, 321, 403, 410, 430, 431, Tube dilas dilas stainless steel, Tube hiasan stainless steel, Tuker panas stainless steel, Tube buleud stainless steel , Stainless steel tube ngawangun, stainless steel tube pasagi


Rincian produk

Tag produk

Barang Pipa/pipa kapiler stainless steel
Bubuka Cai mibanda kalenturan alus, résistansi korosi, résistansi suhu luhur, résistansi abrasion, résistansi tensile, résistansi cai sareng nyayogikeun pagelaran pelindung éléktromagnétik anu saé.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan SUS316L,316,321,310,310S,304,304L,302,301,202,201 Antosan.
Ukuran Ketebalan: 0.05mm-5mm, atanapi sakumaha sarat anjeun

Diaméter luar: 0.1mm-20mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun

Panjangna: 1000-6000mm, atanapi sakumaha sarat anjeun

Beungeut Eunteung Polandia, Satin Polandia, Tanpa Polandia, NO.1, NO.4, jsb.
Aplikasi Tabung sinyal instrumen otomatis, tabung panyalindungan kawat instrumen otomatis;sirkuit pangawasa optik precision, sensor industri, alat éléktronik tube panyalindungan circuit;panyalindungan kaamanan circuit listrik, panyalindungan kapilér instrumen termal jeung core kerung-tegangan tinggi kabel optik rojongan internal.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
14-1 (2)
9-1

meunteun customer

Ngomongkeun kerjasama ieu sareng produsén Cina, kuring ngan ukur hoyong nyarios "well dodne", kami wareg pisan.

 

Klasifikasi produk rinci pisan anu tiasa akurat pisan pikeun nyumponan paménta urang, grosir profésional.

 

Supplier ieu nempel kana prinsip "Kualitas kahiji, Kejujuran salaku dasar", leres pisan janten amanah.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami