headbanner

Pelat waja kandel sedeng

Pelat waja kandel sedeng

pedaran pondok:

Kisaran harga FOB: US $ 400- $ 800 / Ton

Kamampuh suplai: langkung ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: langkung ti 20 Ton

Waktos pangiriman: 3-45 dinten

Pangiriman Pelabuhan: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Pelat baja Tags: 150M19, A135-A, A199-T22, A209-T1, A210-A-1, A250-T1, A283-D, A333-3.4, A335-P1, A369-FP1, A53-A, A53-B, Piring waja wadah ketel, Piring baja Karbon, Piring baja digulung tiis, Piring baja digulung panas, Piring waja paduan rendah, Piring waja Shipbuilding


Detil Produk

Tanda Produk

Barang Pelat baja / kandel sedeng
Bubuka Jinis piring kalayan kandelna langkung alit tibatan ukuran pesawat anu biasa dianggo dina rékayasa. Pelat waja kalayan kandelna 4,5mm dugi ka 25mm disebatna pelat waja sedeng-kandel biasa. Kandelna 25.0-100.0mm disebat pelat kandel, sareng kandelna langkung ti 100.0mm nyaéta pelat kandel tambahan.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2, A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, 523M15, En46, 150M28, 150M19, 527A19, 530A30, jsb.
Ukuranna

 

Panjangna: 1m-12m, atanapi sakumaha diperyogikeun

Lebar: 0.6m-3m, atanapi sakumaha diperlukeun

Kandel: 0.1mm-300mm, atanapi sakumaha diperlukeun

Beungeut Bersih, blasting sareng ngalukis numutkeun kabutuhan pelanggan.
Aplikasi Pelat biasana dianggo dina rékayasa konstruksi, pabrik mesin, manufaktur wadah, damel kapal, konstruksi sasak, sareng sajabana Éta ogé tiasa dianggo pikeun ngadamel sababaraha wadah, cangkang tungku, piring tungku, jembatan sareng pelat waja statis mobil, pelat waja low-alloy, pelat pembuatan kapal, pelat ketel, piring tekanan tekanan, pelat pola, pelat balok mobil, bagian-bagian traktor, sareng komponén las jsb. Pamakéan pelat sedeng sareng beurat: seueur dianggo pikeun ngadamel sababaraha wadah, cangkang tungku, piring tungku, jambatan sareng pelat waja statis otomotif, pelat waja paduan rendah, pelat waja jambatan, pelat waja umum, pelat wéb ketel, pelat waja tekanan tekanan, pola pelat waja, Aplikasi khusus tina pelat waja balok mobil, bagian-bagian traktor sareng komponén las khusus.
Pakét Paket ékspor standar, atanapi sakumaha diperyogikeun.
Istilah harga Ex-work, FOB, CIF, CFR, jsb.
Pamayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sértipikat ISO, SGS, BV.
9-768x244
7-768x244

Evaluasi palanggan

Masalah tiasa gancang sareng épéktasi direngsekeun, pantes dipercaya sareng damel babarengan.

 

Kalayan sikep positip "nganggap pasar, nganggap adat, nganggap élmu", perusahaan damel aktip ngalaksanakeun panilitian sareng pamekaran. Mudah-mudahan urang ngagaduhan hubungan bisnis ka hareup sareng ngahontal kasuksésan silih.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami