headbanner

Baja

  • Hot rolled steel plate supplier

    Panas digulung suppliers plat baja

    rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

    Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

    MOQ: leuwih ti 20 Ton

    waktos pangiriman: 3-45 poé

    Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

     

    Kategori: Plat baja Tags: 15CRMO, 527A19, A199-T9, A210-A-1, A213-T9, A53-A, Alloy plat baja struktural, B340LA, plat baja Karbon, Tiis digulung plat baja, Galvanized plat baja, HC380LA, HC420LA, Low alloy kakuatan tinggi plat baja, ketebalan sedeng plat baja, Q345A, Q345C

  • Weathering steel

    Baja weathering

    rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

    Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

    MOQ: leuwih ti 2 Ton

    waktos pangiriman: 3-45 poé

    Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

  • Tool steel

    Pakakas baja

    rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

    Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

    MOQ: leuwih ti 2 Ton

    waktos pangiriman: 3-45 poé

    Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

  • Spring steel

    Spring baja

    rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

    Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

    MOQ: leuwih ti 2 Ton

    waktos pangiriman: 3-45 poé

    Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

  • Mold Steel

    Kapang Steel

    rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

    Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

    MOQ: leuwih ti 2 Ton

    waktos pangiriman: 3-45 poé

    Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

  • Heat resistant steel

    baja tahan panas

    rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

    Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

    MOQ: leuwih ti 2 Ton

    waktos pangiriman: 3-45 poé

    Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

  • Gear steel

    Gear baja

    Barang Gear baja Perkenalan Gear baja mangrupikeun istilah umum pikeun baja anu tiasa dianggo pikeun ngolah gear.Sacara umum, aya baja karbon low kayaning 20 # baja, baja alloy karbon low kayaning: 20Cr, 20CrMnTi, jsb, baja karbon sedeng: 35 # baja, 45 # baja, jsb, baja alloy karbon sedeng: 40Cr, 42CrMo , 35CrMo, jsb, bisa disebut baja Gear.jenis ieu baja biasana mibanda kakuatan alus, karasa, sarta kateguhan sanggeus perlakuan panas nurutkeun sarat pamakean, atawa beungeut téh ...
  • Free cutting steel

    Bébas motong baja

    rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

    Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

    MOQ: leuwih ti 2 Ton

    waktos pangiriman: 3-45 poé

    Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

  • Cold headed steel

    baja dipingpin tiis

    rentang harga FOB: US $400-$800 / Ton Kamampuh suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan MOQ: leuwih ti 2 Ton waktos Pangiriman: 3-45 poé Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

  • Cold drawn steel

    baja ditarik tiis

    rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

    Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

    MOQ: leuwih ti 2 Ton

    waktos pangiriman: 3-45 poé

    Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

  • Chromium Molybdenum Steel

    Kromium Molybdenum Steel

    rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

    Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

    MOQ: leuwih ti 2 Ton

    waktos pangiriman: 3-45 poé

    Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

  • Carbon steel

    Baja karbon

    rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

    Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

    MOQ: leuwih ti 2 Ton

    waktos pangiriman: 3-45 poé

    Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen