headbanner

tabung seamless stainless steel

tabung seamless stainless steel

pedaran pondok:

rentang harga FOB: 1000-6000

Kapasitas suplai: langkung ti 30000T

Tina kuantitatif: langkung ti 2T

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

Kategori: pipah stainless steel tags: 202, 301, 316LN, 316Ti, 317, 321, 403, 410, 416, 420, 430, 431, S321, Diaméter leutik stainless steel tube seamless, Stainless steel pipah rectangular, Stainless steel tabung rectangular pipah stainless steel ngawangun, stainless steel U-tube, stainless steel dilas pipe


Rincian produk

Tag produk

Barang Tube/pipa stainless steel mulus
Bubuka Pipa seamless stainless steel nyaéta strip baja panjang kalayan bagian kerung tur euweuh mendi on periphery nu.The kandel ketebalan témbok produk, beuki ekonomis tur praktis éta, sarta thinner ketebalan témbok, ongkos processing na bakal ningkat substansi.

Prosés produk ieu nangtukeun kinerja kawates na.Sacara umum, pipa baja seamless gaduh precision low: ketebalan témbok henteu rata, kacaangan low dina jero sarta luar pipa, ongkos tinggi ukuranana, sarta aya pitting sarta bintik hideung dina jero sarta luar anu teu gampang pikeun nyabut;deteksi na Shaping kudu diolah offline.Ku alatan éta, éta embodies kaunggulan na dina hal-tekanan tinggi,-kakuatan tinggi, sarta bahan struktural mékanis.

Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan 201, 202, 301, 302, 303, S303, 304, 304L, 304N, 304LN, 305, 309S, 310S, 316. 329, 405, 430, 434, XM27, 403, 410, 416, 420, 431, jsb.
Ukuran Ketebalan: 0.1mm-50mm, atanapi sakumaha sarat anjeun

Diaméter luar: 10mm-1500mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun

Panjangna: 1000-12000mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun

Beungeut BA, 2B, NO.1, NO.3, NO.4, 8K, HL, 2D, 1D, annealing caang, asam pickling, eunteung Polandia, frosted Polandia, jsb.
Aplikasi Hal ieu loba dipaké dina minyak bumi, kimia, médis, kadaharan, industri lampu, instrumentation mékanis jeung pipelines industri lianna sarta bagian struktural mékanis.Salaku tambahan, nalika kakuatan bending sareng torsi sami, beuratna langkung hampang, janten ogé seueur dianggo dina pabrik bagian mékanis sareng struktur rékayasa.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
22-1
9-1

meunteun customer

Barang anu kami tampi sareng tampilan staf penjualan sampel ka kami gaduh kualitas anu sami, éta leres-leres produsén anu tiasa dipercaya.

 

Kami geus cooperated kalawan parusahaan ieu mangtaun-taun, parusahaan salawasna mastikeun pangiriman timely, kualitas alus sarta jumlah bener, kami mitra alus.

 

Sikep staf layanan palanggan pisan ikhlas sareng balesanna pas sareng detil pisan, ieu ngabantosan pisan pikeun deal kami, hatur nuhun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami