headbanner

Pipa baja spiral

Pipa baja spiral

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen


  • Produsén pikeun Cina spiral dilas Steel diaméterna badag pipah pipa di stock:Nalika dina sababaraha taun katukang, organisasi urang nyerep sareng nyerna téknologi inovatif boh di bumi sareng di luar negeri.Samentara éta, organisasi urang staffs grup ahli devoted pikeun kamajuan Produsén pikeun Cina spiral dilas Steel diaméterna badag pipah pipah di Bursa, Jeung aya ogé loba babaturan asing anu datang pikeun tetempoan ningali, atawa mercayakeun kami mésér barang séjén pikeun aranjeunna.Anjeun paling wilujeng sumping ka Cina, ka kota urang jeung ka pabrik urang!Pabrikan pikeun Cina Spiral Welded Steel Pipe, Spiral Welded Steel Pipe Tube, Kami gaduh pangalaman anu cekap dina ngahasilkeun produk dumasar kana conto atanapi gambar.Kami ngabagéakeun para nasabah ti bumi sareng luar negeri pikeun nganjang ka perusahaan kami, sareng cooperate sareng kami pikeun masa depan anu saé babarengan.
  • Rincian produk

    Tag produk

    Barang Pipa/pipa baja spiral
    Bubuka Pipa baja spiral nyaéta pipa baja kelim spiral anu didamel tina gulungan baja strip salaku bahan baku, sering diekstrusi sareng dibentuk ku las busur submerged dua kali dua sisi otomatis.Pipa baja spiral eupan baja strip kana Unit pipe dilas.Saatos rolling ku sababaraha rollers, baja strip laun digulung nepi ka ngabentuk tube buleud kosong kalawan gap kabuka.Réduksi tina roll squeeze disaluyukeun ngadalikeun gap weld di 1 ~ 3mm, sarta nyieun duanana tungtung siram gabungan las.
    Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
    Bahan

     

    A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, jsb.
    Ukuran

     

    Tembok ketebalan: 2.5mm-30mm, atawa sakumaha diperlukeun.

    Diaméter luar: 219mm-3620mm, atawa sakumaha diperlukeun.

    Panjangna: 6m-12m, atawa sakumaha diperlukeun.

    Beungeut Hideung dicét, pe / PVC / PP coated, Galvanized, warna coated, anti karat varnished, anti karat oiled, checkered, palapis epoxy, jsb.
    Aplikasi

     

    Pipa baja spiral utamana dipaké dina rékayasa cai ketok, industri pétrokimia, industri kimia, industri kakuatan listrik, irigasi tatanén, sarta konstruksi urban.Ieu salah sahiji 20 produk konci dimekarkeun di nagara kuring.Dipaké pikeun transportasi cair: suplai cai jeung drainase.Dipaké pikeun transportasi gas: gas batubara, uap, gas minyak bumi liquefied.Pikeun tujuan struktural: salaku pipa piling sareng sasak;pipa jasa terpadu industri pikeun darmaga, jalan, sareng struktur wangunan.
    Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
    istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
    pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
    Sertipikat ISO, SGS, BV.
    22

    meunteun customer

    Pausahaan bisa mikir naon pikir urang, urgency of urgency meta dina kapentingan posisi urang, bisa disebutkeun ieu téh parusahaan jawab, urang kungsi gawé babarengan senang!

    Sanajan kami perusahaan leutik, kami ogé dimangfaatkeun.Kualitas dipercaya, jasa ikhlas sareng kiridit anu saé, kami ngahormatan tiasa damel sareng anjeun!

    Ieu pisan alus, mitra bisnis langka pisan, ngarepkeun gawé babarengan leuwih sampurna salajengna!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami