headbanner

Tabung waja sagi opat

Tabung waja sagi opat

pedaran pondok:

Kisaran harga FOB: US $ 400- $ 800 / Ton

Kamampuh suplai: langkung ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: langkung ti 20 Ton

Waktos pangiriman: 3-45 dinten

Pangiriman Palabuhan: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen


Detil Produk

Tanda Produk

Barang Pipa / pipa waja segi opat
Bubuka Pipa persegi panjang mangrupikeun jenis pipa kuadrat kerung pipa baja pinding ipis, ogé katelah bagian bending kulkas baja. Mangrupikeun waja bagian anu bentukna bérés sareng ukuran ukuran tina Q235 panas-digulung atanapi tiis-digulung atanapi coil salaku bahan dasar, anu diwangun ku bending tiis teras las frekuensi tinggi. Kacuali kanaékan témbok anu ningkat, ukuran sudut sareng rata rata tina pipah pasagi témbok-témbok-témbok tambah-témbok jangkung atanapi ngaleuwihan tingkat résistansi anu dilas tabung pasagi tiis-kabentuk. Klasifikasi pipa persegi panjang: pipa waja dibagi kana pipa baja seamless sareng pipa baja dilas (pipa seamed) pipa kuadrat mulus panas-digulung, pipa kuadrat mulus anu digambar, pipa kuadrat mulus anu diekstrusi, sareng pipa pasagi dilas.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, jsb.
Ukuranna

 

Kandel témbok: 0,5mm-30mm, atanapi sakumaha diperlukeun.

Diaméter luar: 10mm * 20mm-300mm * 500mm, atanapi sakumaha diperlukeun.

Panjangna: 6m-12m, atanapi sakumaha diperyogikeun.

Beungeut Galvanis, 3PE, lukisan, minyak palapis, cap waja, pangeboran, jst.
Aplikasi Utamana dipaké pikeun pipa struktur mékanis, pipa alat tatanén, pipa cai sareng gas, pipa rumah kaca, pipa perancah, pipa bahan bangunan, pipa jati, pipa cairan tekanan rendah, pipa minyak, pipa konstruksi kota / sipil, jst.
Pakét Paket ékspor standar, atanapi sakumaha diperyogikeun.
Istilah harga Ex-work, FOB, CIF, CFR, jsb.
Pamayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sértipikat ISO, SGS, BV.
17 (2)
22 (5)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami