headbanner

Plat baja kuat kakuatan tinggi campuran

Plat baja kuat kakuatan tinggi campuran

pedaran pondok:

Kisaran harga FOB: US $ 400- $ 800 / Ton

Kamampuh suplai: langkung ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: langkung ti 20 Ton

Waktos pangiriman: 3-45 dinten

Pangiriman Pelabuhan: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Pelat waja Tags: 150M28, 523M15, 527A19, A209-T1, A210-A-1, A213-T11, A214-C, A334-8, A335-P9, A53, Plat baja struktural alloy, Pelat waja karbon, Paeh pelat waja, pelat baja digulung panas, pelat waja paduan rendah, pelat waja ketebalan sedeng


Detil Produk

Tanda Produk

Barang Plat baja kuat kakuatan tinggi campuran
Bubuka Baja low-alloy low-kakuatan ngarujuk kana baja strukturna rékayasa low-alloy dimana sajumlah alit unsur paduan ditambihkeun kana baja karbon rendah pikeun ngajantenkeun kakuatan ngahasilkeun kaayaan anu digulung atanapi dinormalisasi langkung ti 275MPa. Prinsip alloy tina low-alloy steel-kakuatan tinggi utamina pikeun ngagunakeun penguatan volume padet, penguatan butir-halus sareng penguatan presipitasi anu dihasilkeun ku unsur-unsur alloying pikeun ningkatkeun kakuatan baja, sareng dina waktos anu sami nganggo rupa-rupa nguatkeun pikeun ngirangan kateguhan sareng suhu transisi rapuh tina baja pikeun ngimbangan baja Épék ngarugikeun penguatan curah hujan tina karbonitrida sedeng ningkatkeun kateguhan sareng suhu transisi rapuh tina waja, anu ngamungkinkeun baja pikeun kéngingkeun kakuatan tinggi bari ngajaga low rendah sipat suhu. Karakteristik kinerja tina waja low-alloy low-kakuatan utuhna diwujudkeun dina dua aspek ieu: 1. Watesan ngahasilkeun tinggi sareng palastik sareng kateguhan anu saé. 2. Kinerja las alus sareng résistansi korosi atmosfir.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2, A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, 523M15, En46, 150M28, 150M19, 527A19, 530A30, jsb.
Ukuranna

 

Panjangna: 1m-12m, atanapi sakumaha diperyogikeun

Lebar: 0.6m-3m, atanapi sakumaha diperlukeun

Kandel: 0.1mm-300mm, atanapi sakumaha diperlukeun

Beungeut Bersih, blasting sareng ngalukis numutkeun kabutuhan pelanggan.
Aplikasi Tujuan utama pelat waja kakuatan tinggi-paduan rendah: pabrik pabrik, gedong umum sareng rupa-rupa mesin rékayasa, sapertos rig pangeboran, sekop listrik, truk pembuangan roda listrik, truk pertambangan, excavator, loader, buldoser anu dianggo di ranjau sareng sababaraha rékayasa konstruksi, Blower industri, sababaraha crane, tambang batubara ngadukung hidrolik sareng alat-alat mékanis anu sanés sareng bagian struktural sanés.
Pakét Paket ékspor standar, atanapi sakumaha diperyogikeun.
Istilah harga Ex-work, FOB, CIF, CFR, jsb.
Pamayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sértipikat ISO, SGS, BV.
9-768x244
8-768x244

Evaluasi palanggan

Barang nembé nampi, kami pisan wareg, panyadia anu saé pisan, ngarepkeun usaha anu terus-terusan pikeun ngalakukeun anu langkung saé.

Efisiensi produksi tinggi sareng kualitas produk anu saé, pangiriman gancang sareng perlindungan saatos dijual, pilihan anu tepat, pilihan anu pangsaéna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami