headbanner

Saluran baja

Saluran baja

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

 

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

Kategori: Profil baja Tag: A179-C, A192, A213-T11, A226, A283-D, A315-B, A333-1.6, A335-P9, A369-FP1, A53-A, Baja sudut, baja H-beam, Rod baja héksagonal, Hot rolled steel rod, I-beam steel, Square steel, Steel billet, Steel rail, Steel rod


Rincian produk

Tag produk

Barang Saluran baja
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, jsb.
Ukuran

 

80x40x2.0mm-380x110x4.0mm, atawa sakumaha diperlukeun

ketebalan: 4.5mm-12.5mm, atawa sakumaha diperlukeun

Panjangna: 1m-12m, atanapi panjang anu sanésna diperyogikeun

Beungeut Galvanized, cet, Hideung channel hampang bar, jsb.
Aplikasi Kalolobaan saluran steels dipaké pikeun nyieun dasar kabinét, kitu ogé kurung tetep, kayaning pembangkit listrik, gardu induk, basa kabinét listrik, dipaké pikeun pabrik, wangunan luhur-naékna wangunan, jsb.
Ékspor ka Amérika, Australia, Brazil, Kanada, Peru, Iran, Italia, India, Britania Raya, Arab, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
2-4

meunteun customer

Efisiensi produksi anu luhur sareng kualitas produk anu saé, pangiriman gancang sareng panangtayungan saatos-diobral réngsé, pilihan anu leres, pilihan anu pangsaéna.

Kualitas bahan baku supplier Ieu stabil sarta dipercaya, geus salawasna geus luyu jeung sarat pausahaan urang nyadiakeun barang nu kualitas minuhan sarat urang.

Produk perusahaan tiasa nyumponan kabutuhan urang anu rupa-rupa, sareng hargana murah, anu paling penting nyaéta kualitasna ogé saé pisan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami