headbanner

H-beam stainless steel

H-beam stainless steel

pedaran pondok:

rentang harga FOB: 1000-6000

Kapasitas suplai: langkung ti 30000T

Tina kuantitatif: langkung ti 2T

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

Kategori: Profil baja tahan karat tags: 202, 303, 304L, 316LN, 317L, 321, 403, 410, 416, Sudut baja tahan karat, Saluran Stainless Steel, Baja tahan karat I-balok, Ingot baja tahan karat, Batang buleud stainless steel, Baja tahan karat rod pasagi, kawat stainless steel


Rincian produk

Tag produk

Barang H-beam stainless steel
Bubuka Éta mangrupikeun bagian ekonomis sareng profil efisiensi tinggi kalayan distribusi daérah cross-sectional anu langkung optimal sareng rasio kakuatan-ka-beurat anu langkung wajar.Dingaranan sabab bagianna sarua jeung hurup Inggris "H".Kusabab rupa-rupa bagian tina baja H ngawangun disusun dina sudut katuhu, baja ngawangun H boga kaunggulan résistansi bending kuat, konstruksi basajan, hemat ongkos jeung beurat struktur lampu dina sagala arah, sarta geus loba dipaké.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan 201, 202, 301, 302, 303, S303, 304, 304L, 304N, 304LN, 305, 309S, 310S, 316. 329, 405, 430, 434, XM27, 403, 410, 416, 420, 431, jsb.
Ukuran Ketebalan: 5-30mm, atanapi sakumaha sarat anjeun

lebar: 50mm-1000mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun

Panjangna: 1000-12000mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun

Beungeut Galvanized, coated, minyak atawa salaku sarat Anjeun.
Aplikasi Dilarapkeun kana sagala rupa struktur wangunan sipil jeung industri;rupa-rupa pabrik industri bentang ageung sareng gedong-gedong luhur modern, khususna pabrik industri di daérah anu sering kagiatan seismik sareng kaayaan kerja suhu luhur;syarat pikeun kapasitas bearing badag, stabilitas bagian alus, sarta bentang badag sasak badag;alat-alat beurat;jalan raya;skeletons kapal;tambang ngarojong;perawatan pondasi sareng rékayasa embankment;rupa-rupa komponén mékanis.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
24-1

meunteun customer

Sacara umum, urang wareg jeung sagala aspek, mirah,-kualitas luhur, pangiriman gancang jeung gaya procuct alus, urang bakal boga gawé babarengan nurutan-up!

 

Barang sampurna pisan sareng manajer penjualan perusahaan haneut, kami bakal sumping ka perusahaan ieu kanggo mésér waktos salajengna.

 

Perusahaan tiasa ngiringan parobihan dina pasar industri ieu, pembaruan produk gancang sareng hargana murah, ieu kerjasama kadua urang, saé.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami