headbanner

Rod babak stainless steel

Rod babak stainless steel

pedaran pondok:

Kisaran harga FOB: 1000-6000

Kapasitas suplai: langkung ti 30000T

Tina jumlahna: langkung ti 2T

Waktos pangiriman: 3-45 dinten

Pangiriman Pelabuhan: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

Kategori: profil stainless steel Tags: 201, 202, 301, 302, 303, 304L, 304N, 310S, 317L, 321, sudut stainless steel, Saluran Baja tahan karat, bar datar stainless steel, stainless steel H-beam, stainless steel I- balok, Rod pasagi stainless steel, Kawat stainless steel


Detil Produk

Tanda Produk

Barang Rod babak stainless steel
Bubuka Bar bulat stainless steel mangrupikeun produk stainless steel silinder. Jinis produk na dibagi kana 300 séri buleud stainless steel, 200 séri buleud stainless steel, sareng 400 buleud stainless steel buleud. Unggal fitur mah béda.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan 201, 202, 301, 302, 303, S303, 304, 304L, 304N, 304LN, 305, 309S, 310S, 316, 316Ti, 316L, 316N, 316LN, 317, 317L, 321, S321, 347, XM7, XM15, 329, 405, 430, 434, XM27, 403, 410, 416, 420, 431, jsb.
Ukuranna Diaméter: 2mm-800mm, atanapi salaku sarat anjeun

Panjangna: 1000-12000mm, atanapi salaku sarat anjeun

Beungeut Caang, hideung, acar, jst.
Aplikasi Digunakeun sacara lega dina bagian mobil, penerbangan, bahan pangan, Gas, metalurgi, biologi, éléktron, kimia, minyak bumi, ketel, énergi nuklir, alat-alat médis, pupuk, sareng sajabana 、
Pakét Paket ékspor standar, atanapi sakumaha diperyogikeun.
Istilah harga Ex-work, FOB, CIF, CFR, jsb.
Pamayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sértipikat ISO, SGS, BV.
30-1

Evaluasi palanggan

Sikep staf layanan palanggan pisan tulus sareng balesanna tepat waktos sareng detil pisan, ieu seueur ngabantosan kanggo urus kami, hatur nuhun.

 

Panyekelna nuturkeun téori "kualitas dasar, percanten heula sareng manajemén anu maju" ngarah tiasa mastikeun kualitas produk anu dipercaya sareng konsumén stabil.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami