headbanner

Precision pipa baja seamless

Precision pipa baja seamless

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: pipah baja Seamless tags: A106-B, A199-T9, A210-A-1, A213-T9, A226, A283-D, A333-3.4, A53, Conveying tube cairan, Pipa alat keur ngagolakkeun tekanan tinggi, tube strut hidrolik, Low jeung sedeng tekanan boiler tube, Seamless steel tube, Struktural tube


Rincian produk

Tag produk

Barang Precision seamless steel tube / pipa
Bubuka Pipa seamless precision mangrupakeun jenis bahan pipa baja-precision tinggi diolah ku gambar tiis atawa rolling panas.Kusabab tembok jero jeung luar tina pipa baja precision teu boga lapisan oksida, nanggung tekanan tinggi na teu leakage, precision tinggi, smoothness tinggi, bending tiis tanpa deformasi, ékspansi Ieu utamana dipaké pikeun produksi komponén pneumatic atawa hidrolik, kayaning silinder. atawa silinder minyak, nu bisa jadi pipa seamless atawa pipa dilas.Komposisi kimia pipa baja precision kalebet karbon C, silikon Si, mangan Mn., Walirang, Fosfor P, Kromium Cr.Dibandingkeun sareng baja padet sapertos baja buleud, pipa baja seamless langkung hampang dina kakuatan flexural sareng torsi nalika kakuatan bending sareng torsi sami.Ieu mangrupakeun jenis ekonomis cross-bagian baja, nu loba dipaké dina pabrik bagian struktural jeung mesin.Komponén.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan

 

A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, jsb.
Ukuran

 

Ketebalan témbok: 10.3mm-1219mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Diaméter luar: 1.5mm-30mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Panjangna: 6m-12m, atawa sakumaha diperlukeun.

Beungeut

 

Lukisan hideung, cet varnish, minyak anti karat, galvanized panas, galvanized tiis, 3PE, jsb.
Aplikasi

 

Loba dipaké dina pipa baja pikeun sistem hidrolik, pipa baja pikeun mesin injection molding, pipa baja keur presses hidrolik, pipa baja keur shipbuilding, EVA foaming mesin hidrolik, pipa baja pikeun precision mesin motong hidrolik, sapatu-nyieun mesin, alat-alat hidrolik, tinggi- tekanan tubing, tubing hidrolik, fittings komprési, pipa baja mendi, mesin karét, forging mesin, mesin paeh-casting, mesin rékayasa,-tekanan tinggi pipa baja keur treuk pompa beton, kandaraan sanitasi, industri otomotif, industri shipbuilding, processing logam, militér industri, mesin solar, mesin durukan internal, compressors hawa, mesin Konstruksi, mesin tatanén jeung kehutanan, jsb, sagemblengna bisa ngaganti diimpor pipa baja seamless tina standar anu sarua.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
21
14 (1)

meunteun customer

Sanajan kami perusahaan leutik, kami ogé dimangfaatkeun.Kualitas dipercaya, jasa ikhlas sareng kiridit anu saé, kami ngahormatan tiasa damel sareng anjeun!

 

Ngomongkeun kerjasama ieu sareng produsén Cina, kuring ngan ukur hoyong nyarios "well dodne", kami wareg pisan.

 

Masalah tiasa gancang sareng efektif direngsekeun, éta patut janten amanah sareng gawé bareng.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami