headbanner

Coil baja dilapis seng seng

Coil baja dilapis seng seng

pedaran pondok:

Kisaran harga FOB: US $ 400- $ 800 / Ton

Kamampuh suplai: langkung ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: langkung ti 20 Ton

Waktos pangiriman: 3-45 dinten

Pangiriman Pelabuhan: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: coil steel coated Tags: Cold coil baja galvanis ngagulung, DX51D, DX52D, DX53D, G350, G450, G550, coil baja Galvanis, coil baja galvanis panas anu digulung, coil baja acar anu digulung panas, coil baja galvanis corak, SGCC, SGCH


Detil Produk

Tanda Produk

Barang Coil baja dilapis seng seng
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan SGCC, SGCH, G350, G450, G550, DX51D, DX52D, DX53D
Ukuranna

 

Lebar: 600mm-1500mm, atanapi sakumaha diperlukeun.

Kandel: 0.15mm-6mm, atanapi sakumaha diperyogikeun.

Beungeut Biasa, mini, ageung, enol spangle, pass kulit, chromated, unoiled, garing, jst.
Aplikasi lambaran atap, bahan bangunan, bahan konstruksi, alat bumi, sareng sajabana
Ékspor ka Amérika, Australia, Brazil, Kanada, Peru, Iran, Italia, India, Inggris, Arab, jsb.
Pakét Paket ékspor standar, atanapi sakumaha diperyogikeun.
Istilah harga Ex-work, FOB, CIF, CFR, jsb.
Pamayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sértipikat ISO, SGS, BV.
28
23

Evaluasi palanggan

Kami mitra jangka panjang, teu aya kuciwa unggal waktos, kami ngarepkeun ngajaga silaturahim ieu engké!

Tiasa disebatkeun yén ieu mangrupikeun produser anu pangsaéna anu kami pendakan di Cina dina industri ieu, kami ngaraos untung damel sareng pabrikan anu saé pisan.

Perusahaan ieu ngagaduhan ideu "kualitas anu langkung saé, biaya pamrosésan anu langkung handap, harga langkung masuk akal", janten aranjeunna ngagaduhan kualitas produk anu kompetitif sareng harga, éta sabab utama kami milih damel babarengan.

Kami salawasna percanten yén detilna mutuskeun kualitas produk perusahaan, dina hal ieu, perusahaan nyaluyukeun sarat kami sareng barang-barang anu sesuai sareng anu diarepkeun urang.

Produk perusahaan anu saé pisan, kami parantos mésér sareng damel babarengan sababaraha kali, harga anu adil sareng kualitas anu diyakinkeun, singgetna, ieu perusahaan anu dipercaya!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami