headbanner

Kawat stainless steel

Kawat stainless steel

pedaran pondok:

rentang harga FOB: 1000-6000

Kapasitas suplai: langkung ti 30000T

Tina kuantitatif: langkung ti 2T

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

Kategori: Propil stainless steel tags: 202, 301, 304, 304L, 304N, 310S, 316, 316L, 316LN, 316N, 317, 321, 410, 420, 430, Saluran stainless steel, H stainless steel bar balok, Stainless steel I-beam, Stainless steel ingot, Stainless steel rod buleud, Stainless steel rod pasagi


Rincian produk

Tag produk

Barang Kawat stainless steel
Bubuka Kawat stainless steel, ogé katelah kawat stainless steel, nyaéta rupa-rupa produk kawat spésifikasi béda jeung model dijieunna tina stainless steel.Asalna nyaéta Amérika Serikat, Walanda, sareng Jepang, sareng bagian melintang umumna buleud atanapi datar.Dina aksi gaya teken, rod kawat atawa kawat kosong ditarik tina liang paeh tina kawat teken paeh pikeun ngahasilkeun kawat baja-bagian leutik atawa prosés pangolahan palastik logam tina kawat logam non-ferrous.Kawat jeung wangun cross-sectional béda jeung ukuran rupa logam jeung alloy bisa dihasilkeun ku gambar.Kawat digambar boga dimensi tepat, permukaan lemes, parabot gambar basajan tur molds, sarta manufaktur gampang.kawat stainless steel umum kalawan lalawanan korosi alus sarta kinerja ongkos tinggi anu 304 na 316 kawat stainless steel.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan 201, 202, 301, 302, 303, S303, 304, 304L, 304N, 304LN, 305, 309S, 310S, 316. 329, 405, 430, 434, XM27, 403, 410, 416, 420, 431, jsb.
Ukuran Diaméterna: 0.025mm-5mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun
Beungeut Hideung atanapi galvanized, jsb.
Aplikasi rentang aplikasi lega: crimped kawat bolong, héksagonal kawat bolong, conveyor sabuk, tali kawat stainless steel, karajinan, tableware redrawing, bolong anyaman, pipe lemes, lapisan isolasi di dapur, tali baja, bahan filter, nyieun spring, jsb
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
21-1
20-1

meunteun customer

Perusahaan ieu ngagaduhan seueur pilihan anu siap-siap pikeun dipilih sareng ogé tiasa ngaropea program énggal dumasar kana paménta urang, anu saé pisan pikeun nyumponan kabutuhan urang.

 

Ladenan garansi saatos-jualan tepat waktu sareng wijaksana, masalah sapatemon tiasa direngsekeun gancang-gancang, urang ngarasa dipercaya sareng aman.

 

kualitas alus, harga lumrah, rupa euyeub tur sampurna sanggeus-jualan jasa, éta nice!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami