headbanner

Panel eunteung stainless steel

Panel eunteung stainless steel

pedaran pondok:

Kisaran harga FOB: 1000-6000 Kapasitas suplai: langkung ti 30000T Tina jumlahna: langkung ti 2T Waktos pangiriman: 3-45 dinten Pangiriman Palabuhan: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen Kategori: Piring stainless steel Tags: 201, 202, 303, 304, 304L, 316, 316L, 317, 410, 420, 430, Hot digulung strip stainless steel, band stainless steel, stainless steel coil, stainless steel plat ketebalan sedeng, Plat pola stainless steel, lambar stainless steel, strip stainless steel


Detil Produk

Tanda Produk

Barang Panel eunteung stainless steel
Bubuka Panel eunteung stainless steel ogé disebut panel eunteung. Beungeut piring stainless steel digosok ku alat polishing kalayan cairan grinding pikeun ngajantenkeun kacaangan permukaan sakumaha jelasna sapertos eunteung.anumutkeun kana kandelna, dibagi kana (1) pelat ipis (2) pelat sedeng (3) pelat kandel (4) pelat tambahan-kandel, dibagi kana (1) pelat waja panas-digulung (2) pelat waja gulung tiis numutkeun metode produksi, sareng dibagi kana (1) numutkeun ciri permukaan) Lambar galvanis (lambar galvanis panas-panas, lambar elektro-galvanis) (2) Lambar dilapisan timah (3) Lambar baja komposit (4) Waja dilapis warna lambar. Dibagi kana (1) pelat waja jambatan (2) pelat wéb ketel (3) pelat waja damel kapal (4) pelat waja waja (5) pelat waja mobil (6) pelat waja hateup (7) pelat waja struktural (8) pelat waja listrik (silikon lambar baja) (9)) Spring steel plate (10) Steel plate pikeun struktur umum sareng mékanis
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan 201, 202, 301, 302, 303, S303, 304, 304L, 304N, 304LN, 305, 309S, 310S, 316, 316Ti, 316L, 316N, 316LN, 317, 317L, 321, S321, 347, XM7, XM15, 329, 405, 430, 434, XM27, 403, 410, 416, 420, 431, jsb.
Ukuranna Kandel: 0.3-60mm, atanapi salaku sarat anjeun

Lebar: 600-2000mm, atanapi salaku sarat anjeun

Panjangna: 1000-6000mm, atanapi salaku sarat anjeun

Beungeut NO.1, NO.2D, NO.2B, BA, NO.3, NO.4, NO.240, NO.400, Garis Rambut, NO.8, Disikat, jsb.
Aplikasi hiasan arsitéktur, panto méwah, hiasan lift, cangkang tank logam, gedong kapal, dihias dina jero karéta, ogé karya-karya luar, papan iklan, siling sareng kabinet, panel aisle, layar, proyék torowongan, hotél, bumi tamu, hiburan tempat, alat dapur, industri ringan, jst.
Pakét Paket ékspor standar, atanapi sakumaha diperyogikeun.
Istilah harga Ex-work, FOB, CIF, CFR, jsb.
Pamayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sértipikat ISO, SGS, BV.
7-1
1

Evaluasi palanggan

Klasifikasi produk lengkep pisan anu tiasa akurat pisan pikeun nyumponan paménta kami, grosir propésional.

 

Manajer penjualan ngagaduhan tingkat basa Inggris anu saé sareng pangetahuan profesional terampil, kami ngagaduhan komunikasi anu saé. Anjeunna mangrupikeun jalma anu haneut sareng bageur, urang ngagaduhan kerjasama anu pikaresepeun sareng urang janten babaturan anu saé pisan di swasta.

 

Téknologi luhung, jasa saurna jual sampurna sareng éfisiénsi damel éfisién, kami pikir ieu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami