headbanner

Warta

  • Specification for performance and use of 304 stainless steel plate

    Spésifikasi pikeun kinerja sarta pamakéan 304 plat stainless steel

    1, sipat kimiawi: 304 plat stainless steel kimiawi jeung lalawanan korosi éléktrokimia dina baja anu pangalusna, kadua ngan pikeun alloy titanium.2, sipat fisik: résistansi panas, résistansi oksidasi suhu luhur (tahan panas teu peeling) tina stainless steel suhu luhur ...
    Maca deui
  • How to prolong the service life of stainless steel products?

    Kumaha manjangkeun umur jasa produk stainless steel?

    Kalawan ngembangkeun ékonomi, pamakéan coil stainless steel beuki loba umum, jalma dina kahirupan sapopoe jeung produk stainless steel raket patalina, tapi loba jalma nyaho saeutik ngeunaan kinerja volume stainless steel, éta stainless steel teu Rusty.Kanyataanna, stainless steel ...
    Maca deui
  • Effect of different process parameters on derusting effect of thick wall stainless steel seamless tube

    Pangaruh parameter prosés béda dina pangaruh derusting témbok kandel stainless steel tube seamless

    Numutkeun analisis model matematik, tabel data eksperimen parameter prosés derusting Geter pikeun kandel-walled stainless steel tube seamless ngadegkeun.Tés éfék derusting geter dilaksanakeun dina arah geter anu béda pikeun parameter prosés ...
    Maca deui
  • Specification for making stainless steel plate

    Spésifikasi pikeun nyieun plat stainless steel

    plat stainless steel mangrupakeun produk umum dina kahirupan, sarta paménta konsumén pikeun plat stainless steel oge kacida gedéna.Prosés produksi plat stainless steel henteu sakumaha kompléks jadi imagined, luyu jeung léngkah prescribed bisa dilaksanakeun.Dina prosés produksi, pagawé kedah ...
    Maca deui
  • Why do you want to make a logo on stainless steel Angle?

    Naha anjeun hoyong ngadamel logo dina stainless steel Angle?

    Sok we bakal ningali labél dijieun ku produsén dina Angle stainless steel, kaasup produsén, bahan, spésifikasi jeung saterusna.Naon tujuan nyieun labél dina tabung?Star Good Steel Co., Ltd sareng anjeun ngartos eta.Tanda, Dipaké pikeun nyirian jeung idéntifikasi...
    Maca deui
  • Use and standard classification of stainless steel belts

    Pamakéan sarta klasifikasi baku belts stainless steel

    Strip stainless steel mangrupa extension tina piring stainless steel ultra-ipis.Nyatana, éta ogé jinis piring anu dianggo dina industri, tapi béda sareng piring biasa, bentukna langkung panjang.widang nerapkeun téh Sajaba béda ti piring biasa.Kiwari, aya seueur ...
    Maca deui
  • Care must be taken for these problems in the welding operation of stainless steel welded pipes

    Perawatan kudu dilaksanakeun pikeun masalah ieu dina operasi las pipa las stainless steel

    pipa dilas stainless steel dijieunna tina baja atawa strip baja sanggeus crimping ku mesin sarta paeh.Konci pikeun jaminan kualitas pipa dilas stainless steel nyaéta kualitas bahan baku.Ku alatan éta, kabéh bahan baku kana pabrik saméméh pamakéan, kudu inspected, kaasup: penampilan dete...
    Maca deui
  • How to distinguish the quality of stainless steel welded pipe?

    Kumaha ngabedakeun kualitas pipa dilas stainless steel?

    Salaku industri sunrise industri pasar baja, loba usaha mimiti giliran industri dagang pipa stainless steel dilas, gancang dilegakeun penjajahan pasar, tapi pipa stainless steel dilas ngembangkeun pasar dagang jeung tumuwuhna dina waktos anu sareng kualitas produk na henteu rata, émang kunaon...
    Maca deui
  • Analisis Tilu Karakteristik Pipa Stainless Steel

    lalawanan 1.Corrosion Kalolobaan produk pipa stainless steel merlukeun lalawanan korosi alus.produk stainless steel kawas Kelas I jeung sophistication II tableware misalna.parabot dapur, pamanas cai, dispensers cai, jsb bagian tina pabrik stainless steel Cina bakal ngalakukeun résistansi korosi ...
    Maca deui
  • The use of color coated board

    Pamakéan papan coated warna

    Pamakéan papan coated warna Pelat baja warna-coated ngagunakeun pelat baja galvanized salaku substrat, sajaba panyalindungan séng, palapis organik dina lapisan séng muterkeun hiji nutupan sarta fungsi isolasi, nu bisa nyegah pelat baja ti rusting, sarta gaduh umur jasa anu langkung panjang ...
    Maca deui
  • Analisis dina Cukang lantaranana Breakout of Continuous Casting Billets

    Breakout of casting kontinyu mangrupakeun kacilakaan produksi serius tina casting kontinyu.Artikel ieu ngabahas panyabab breakout dina leuwih jéntré dina kombinasi kalayan analisis komprehensif ngeunaan fenomena sarta ngabalukarkeun breakout dina casting kontinyu.Tina tuang kontinyu billet, ...
    Maca deui
  • Unsur utama dina stainless steel

    Unsur utama dina stainless steel Salaku produk baja husus kalawan nilai leuwih ditambahkeun, stainless steel boga beuki loba aplikasi, naha éta téh dina widang sipil kayaning hiasan, kitchenware, panerapan imah, jsb;atanapi dina widang industri sapertos petrokimia, alat mékanis, ...
    Maca deui