headbanner

Coil baja Galvanized

Coil baja Galvanized

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Coil baja coated Tags: A106-A, A135-A, A179-C, A192, A209-T1, A213-T5, A214-C, A226, A283-D, A335-P1, A369-FP1, A53, Aluminized séng coated steel coil, Cold rolled galvanized steel coil, Hot rolled galvanized steel coil, Hot rolled pickled steel coil, Pola galvanized steel coil


Rincian produk

Tag produk

Barang Coil baja Galvanized
Bubuka Pikeun coils baja galvanized, pelat baja ipis ieu immersed dina tank séng molten pikeun taat lapisan séng plat baja ipis dina beungeut cai.Ieu utamana dihasilkeun ku prosés galvanizing kontinyu, nyaeta, immersion kontinyu tina lambaran baja digulung dina tank galvanizing kalawan séng molten nyieun lambaran baja galvanized;lambaran baja galvanized alloyed.Ieu jenis plat baja ogé dijieun ku métode dipping panas, tapi langsung saatos ninggalkeun tank, éta dipanaskeun nepi ka ngeunaan 500 ° C pikeun ngabentuk pilem alloy séng jeung beusi.coil baja galvanized ieu adhesion cet alus tur weldability.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-CH9, SGCC, jsb.
Ukuran

 

Lebar: 600mm-1500mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Ketebalan: 0.15mm-6mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Beungeut Passivation atanapi Chromated, Skin Pass, Minyak atanapi Unoiled, atanapi Antifinger print, jsb.
Aplikasi Utamana dianggo dina konstruksi, industri ringan, mobil, tatanén, peternakan, perikanan sareng industri dagang.Di antarana, industri konstruksi utamana dipaké pikeun rancang anti korosi industri jeung wangunan sipil panels hateup, grills hateup, jsb .;industri cahaya ngagunakeun eta pikeun rancang cangkang alat rumah tangga, chimneys sipil, panerapan dapur, jeung sajabana, sarta industri mobil utamana dipaké pikeun rancang bagian tahan korosi pikeun mobil, jsb ; Tatanén, Peternakan jeung perikanan utamana dipaké salaku dahareun. neundeun jeung transportasi, daging jeung produk akuatik parabot processing refrigeration, jsb;pamakéan komérsial utamana dipaké salaku gudang bahan jeung transportasi, parabot bungkusan, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
26
24

meunteun customer

Saatos ditandatanganan kontrak, kami nampi barang anu nyugemakeun dina jangka pondok, ieu mangrupikeun produsén anu dipuji.

 

Klasifikasi produk rinci pisan anu tiasa akurat pisan pikeun nyumponan paménta urang, grosir profésional.

 

Di Cina, urang boga loba mitra, parusahaan ieu téh paling satisfying ka urang, kualitas dipercaya jeung kiridit alus, éta patut pangajén.

 

Éta leres-leres untung pikeun pendak sareng supplier anu saé, ieu mangrupikeun kerjasama anu paling sugema, panginten urang bakal damel deui!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami