headbanner

Lambaran stainless steel

Lambaran stainless steel

pedaran pondok:

rentang harga FOB: 1000-6000

Kapasitas suplai: langkung ti 30000T

Tina kuantitatif: langkung ti 2T

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Plat baja tahan karat tags: 201, 301, 302, 304, 304L, 310S, 316, 316LN, 321, 410, 416, 420, 430, Tiis digulung strip stainless steel, Tambahan teuas strip stainless steel, Hot digulung strip stainless steel , Pita baja tahan karat, Plat pola stainless steel, Strip baja tahan karat


Rincian produk

Tag produk

Barang Lembaran / piring stainless steel
Bubuka Pelat baja ipis nyaéta pelat baja kalayan kandelna antara 0,2 sareng 4 mm anu diproduksi ku ngagulung panas atanapi ngagulung tiis.Lebar pelat baja ipis antara 500 sareng 2500mm.Sarat kualitas permukaan na kacida luhurna.Ieu diperlukeun pikeun nangtukeun tingkat kualitas tabel nurutkeun darajat jeung frékuénsi rupa defects dina beungeut cai pikeun nangtukeun tingkat produk.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan 201, 202, 301, 302, 303, S303, 304, 304L, 304N, 304LN, 305, 309S, 310S, 316. 329, 405, 430, 434, XM27, 403, 410, 416, 420, 431, jsb.
Ukuran Ketebalan: 0.3-12mm, atanapi sakumaha sarat anjeun

lebar: 600-2000mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun

Panjangna: 1000-6000mm, atanapi sakumaha sarat anjeun

Beungeut 2B, 2D, BA, NO.1, NO.4, NO.8, 8K, eunteung, checkered, embossed, hairline, ledakan keusik, Sikat, jsb.
Aplikasi Hal ieu loba dipaké dina aplikasi suhu luhur, alat médis, bahan wangunan, kimia, industri pangan, tatanén, komponén kapal.
Éta ogé lumaku pikeun kadaharan, bungkusan inuman, suplai dapur, karéta, pesawat, belts conveyor, kandaraan, bolts, kacang, cinyusu, jeung layar.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
7-1 (1)
1

meunteun customer

Éta leres-leres untung mendakan produsén profésional sareng tanggung jawab sapertos kitu, kualitas produkna saé sareng pangiriman tepat waktu, saé pisan.

 

Pausahaan boga sumberdaya euyeub, mesin canggih, pagawe ngalaman tur jasa unggulan, miharep anjeun tetep ngaronjatkeun tur perfecting produk anjeun sarta jasa, miharep anjeun hadé!

 

Perusahaan di industri ieu kuat sareng kompetitif, maju sareng jaman sareng ngembangkeun sustainable, kami resep pisan ngagaduhan kasempetan pikeun gawé bareng!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami