headbanner

Pita stainless steel

Pita stainless steel

pedaran pondok:

Kisaran harga FOB: 1000-6000

Kapasitas suplai: langkung ti 30000T

Tina jumlahna: langkung ti 2T

Waktos pangiriman: 3-45 dinten

Pangiriman Pelabuhan: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Piring stainless steel Tags: 301, 302, 304, 304L, 310S, 316, 316L, 316N, 317, 321, 410, 416, 420, Strip stainless steel anu digulung tiis, Jalur stainless steel tambahan keras, Jalur stainless steel digulung panas , Coil stainless steel, strip stainless steel, strip stainless steel ultra-ipis


Detil Produk

Tanda Produk

Barang Pita stainless steel
Bubuka Jalur stainless steel ngan ukur perpanjangan tina pelat stainless steel ultra-ipis, pelat waja sempit sareng panjang. Aya seueur jinis strip stainless steel, anu utamina plat baja sempit sareng panjang dihasilkeun pikeun nyumponan kabutuhan séktor industri anu béda pikeun produksi industri tina sababaraha jinis produk logam atanapi mékanis. Dibagi kana strip tiis-digulung sareng strip panas-digulung, éta ngagaduhan konduktivitas termal handap sareng résistansi listrik langkung luhur tibatan beusi murni.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan 201, 202, 301, 302, 303, S303, 304, 304L, 304N, 304LN, 305, 309S, 310S, 316, 316Ti, 316L, 316N, 316LN, 317, 317L, 321, S321, 347, XM7, XM15, 329, 405, 430, 434, XM27, 403, 410, 416, 420, 431, jsb.
Ukuranna Kandel: 0.3-12mm, atanapi salaku sarat anjeun

Lebar: 600-2000mm, atanapi salaku sarat anjeun

Panjangna: 1000-6000mm, atanapi salaku sarat anjeun

Beungeut BA, 2B, 2D, NO.4, HL, SB, kaca spion, jsb.
Aplikasi Hal ieu seueur dianggo dina rékayasa pelestarian panas, télékomunikasi, listrik, pipa industri sareng selang dina bidang pengolahan pangan, industri pétrokimia atanapi manufaktur. Mangrupikeun aksésori penting anu penting pisan dina sababaraha alat otomatis industri sareng jalur perakitan otomatis modéren.
Pakét Paket ékspor standar, atanapi sakumaha diperyogikeun.
Istilah harga Ex-work, FOB, CIF, CFR, jsb.
Pamayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sértipikat ISO, SGS, BV.
5-3
3-3

Evaluasi palanggan

Barang nembé nampi, kami pisan wareg, panyadia anu saé pisan, ngarepkeun usaha anu terus-terusan pikeun ngalakukeun anu langkung saé.

 

Kualitas Tinggi, Efisiensi Tinggi, Kreatif sareng Integritas, pantes ngagaduhan kerjasama jangka panjang! Ningali kana kerjasama anu bakal datang!

 

Kami mitra jangka panjang, teu aya kuciwa unggal waktos, kami ngarepkeun ngajaga silaturahim ieu engké!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami