headbanner

Tiis digulung plat baja

Tiis digulung plat baja

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Plat baja Tags: 150M28, 523M15, A106-B, A135-A, A179-C, A199-T9, A209-T1, A210-C, A226, A333-3.4, A335-P22, Plat baja karbon plat baja, plat baja Galvanized, Hot digulung plat baja, Low alloy kakuatan tinggi plat baja, ketebalan sedeng plat baja, SGCC


Rincian produk

Tag produk

Barang pelat baja digulung tiis / lambar
Bubuka Rolling tiis dijieunna tina coils panas-digulung salaku bahan baku sarta digulung dina suhu kamar handap suhu recrystallization.pelat baja cold-rolled nyaéta pelat baja dihasilkeun ngaliwatan prosés cold-rolling, disebut salaku pelat tiis.Ketebalan lambar tiis-digulung umumna antara 0.1-8.0mm.Ketebalan lambar tiis-digulung anu diproduksi ku kalolobaan pabrik kirang ti 4.5mm.Ketebalan jeung rubak lambar tiis-digulung ditangtukeun nurutkeun kapasitas parabot unggal pabrik jeung paménta pasar.Rolling tiis nyaéta lambaran baja nu salajengna thinned kana ketebalan target dina suhu kamar handap suhu recrystallization.Dibandingkeun jeung pelat baja panas-digulung, ketebalan pelat baja tiis-digulung leuwih akurat, sarta beungeut téh lemes jeung geulis.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan SGCC, A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210- A-1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369- FP2, A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A252-T9, A213-T9, A213-T9 150M28, 150M19, 527A19, 530A30, jsb DC51D, DX51D, DX52D, SGCD, Q195, Q235, SGHC, DX54D, S350GD, S450GD, S550GD, jsb.
Ukuran

 

Panjangna: 1m-12m, atanapi upami diperyogikeun

lebar: 0.6m-3m, atawa sakumaha diperlukeun

Ketebalan: 0.1mm-300mm, atawa sakumaha diperlukeun

Beungeut chromated na oiled, chromated na non-oiled, Anti-ramo, jsb.
Aplikasi Tiis-digulung strips anu loba dipaké, kayaning manufaktur mobil, produk listrik, rolling stock, aviation, instrumen precision, kaléng dahareun, jsb Tiis-digulung lambar baja nyaéta singketan tina baja struktural karbon biasa lambar tiis-digulung, ogé katelah. lambaran cold-rolled, ilahar disebut cold-rolled sheet, sarta kadangkala salah ditulis salaku cold-rolled sheet.Piring tiis nyaéta strip panas-digulung tina baja struktural karbon biasa, nu salajengna tiis-digulung kana pelat baja kalayan ketebalan kirang ti 4mm.Kusabab rolling dina suhu kamar teu ngahasilkeun skala beusi, piring tiis boga kualitas permukaan alus sarta akurasi dimensi luhur.Gandeng jeung perlakuan annealing, sipat mékanis jeung sipat prosés leuwih hade tinimbang panas-digulung pelat baja ipis.Dina loba widang, utamana Dina widang manufaktur Perkakas imah, geus laun diganti cadar baja panas-digulung.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.

meunteun customer

Manajer penjualan pisan sabar, urang komunikasi ngeunaan tilu poé saméméh urang mutuskeun pikeun cooperate, tungtungna, kami pisan wareg jeung gawé babarengan ieu!

 

Klasifikasi produk rinci pisan anu tiasa akurat pisan pikeun nyumponan paménta urang, grosir profésional.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami