headbanner

tabung pasagi stainless steel

tabung pasagi stainless steel

pedaran pondok:

rentang harga FOB: 1000-6000

Kapasitas suplai: langkung ti 30000T

Tina kuantitatif: langkung ti 2T

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: pipah baja tahan karat tags: 201, 302, 304, 304L, 316, 317L, 321, 403, 416, 420, 430, Diaméter badag pipa stainless steel, Diaméter leutik stainless steel tube seamless, Stainless steel pipah hiasan, Stainless steel tabung bursa panas, tabung rectangular stainless steel, tube seamless stainless steel, pipe dilas stainless steel


Rincian produk

Tag produk

Barang tabung pasagi stainless steel / pipa
Bubuka The stainless steel tube pasagi mangrupakeun kerung, strip panjang tina baja, nu disebut tube pasagi kusabab pasagi cross-section.Square pipa na dibagi kana dua kategori: pipa baja seamless sarta pipa baja dilas (pipa kelim).Numutkeun bentuk cross-sectional, éta bisa dibagi kana pipa pasagi sarta rectangular.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan 304, 304L, TP304, TP316L, 316,316L,316Ti、 321, 347H, 310S
Ukuran Ketebalan: 0.1mm-50mm, atanapi sakumaha sarat anjeun

Diaméter luar: 10 * 10mm-150 * 150mm, atanapi sakumaha sasuai ka nu Anjeun

Panjangna: 1000-12000mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun

Beungeut No.1, 2B, BA, 8K Eunteung, Hairline, satin, Embossed, sikat, No.4, HL, matt, pilem PVC, pilem laser, jsb.
Aplikasi Dina industri Sajumlah ageung pipa anu dianggo pikeun ngangkut cairan, sapertos minyak, gas alam, cai, gas, uap, jsb.

tabung pasagi stainless steel dipaké pikeun sababaraha produk deet-digambar.Sapertos pot olahan deet, pegangan tangga jero ruangan, elevators, kaca spion, permukaan sikat sareng produk olahan permukaan anu sanés.Rupa-rupa kurung pikeun pager panto sareng jandela, gantungan baju, sareng jandéla anti maling.Wadah supermarket, pigura panto anti maling, jsb.

Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
17-1
15-1 (1)

meunteun customer

Ngomongkeun kerjasama ieu sareng produsén Cina, kuring ngan ukur hoyong nyarios "well dodne", kami wareg pisan.

 

Manajer penjualan ngagaduhan tingkat Inggris anu saé sareng pangaweruh profésional anu terampil, kami gaduh komunikasi anu saé.Anjeunna lalaki anu haneut sareng riang, kami gaduh kerjasama anu pikaresepeun sareng kami janten réréncangan anu saé sacara pribadi.

 

Penjualan anu profésional sareng tanggung jawab, haneut sareng sopan, urang gaduh paguneman anu pikaresepeun sareng henteu aya halangan basa dina komunikasi.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami