headbanner

Jalur stainless steel ipis-ipis

Jalur stainless steel ipis-ipis

pedaran pondok:

Kisaran harga FOB: 1000-6000

Kapasitas suplai: langkung ti 30000T

Tina jumlahna: langkung ti 2T

Waktos pangiriman: 3-45 dinten

Pangiriman Pelabuhan: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

Kategori: Plat stainless steel Tags: 201, 302, 304, 304L, 304N, 316, 316L, 316LN, 317, 321, 403, 420, Strip stainless steel digulung tiis, strip stainless steel tambahan heuras, Jalur stainless steel gulung panas, Stainless coil waja, panel eunteung stainless steel, plat pola stainless steel, strip stainless steel


Detil Produk

Tanda Produk

Barang Jalur stainless steel ipis-ipis
Bubuka Jalur stainless steel ultra-ipis ngan saukur perpanjangan tina pelat stainless steel ultra-ipis. Éta mangrupikeun pelat waja sempit sareng panjang anu dihasilkeun pikeun nyumponan kabutuhan séktor industri anu béda pikeun produksi industri tina sababaraha jinis produk logam atanapi mékanis. 301 strip stainless steel ultra-ipis ngagaduhan kamuluran anu saé sareng dianggo pikeun ngabentuk produk. Éta ogé tiasa dikerasa ku ngolah mékanis. Las alus. Résistansi abrasi sareng kakuatan kacapean langkung saé tibatan 304 stainless steel. Dibandingkeun sareng 304, eusi Cr sareng Ni langkung handap, sareng éta magnét saatos tiis.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan 201, 202, 301, 302, 303, S303, 304, 304L, 304N, 304LN, 305, 309S, 310S, 316, 316Ti, 316L, 316N, 316LN, 317, 317L, 321, S321, 347, XM7, XM15, 329, 405, 430, 434, XM27, 403, 410, 416, 420, 431, jsb.
Ukuranna Kandel: 0.3-12mm, atanapi salaku sarat anjeun Lebar: 600-2000mm, atanapi salaku sarat anjeun

Panjangna: 1000-6000mm, atanapi salaku sarat anjeun

Beungeut 2B.NO.1., NO.4, HL, BA, 8K Eunteung atanapi disesuaikan.
Aplikasi Bahan pangan, Gas, metalurgi, biologi, éléktron, kimia, minyak bumi, ketel, énergi nuklir, alat-alat médis, pupuk, jst.
Pakét Paket ékspor standar, atanapi sakumaha diperyogikeun.
Istilah harga Ex-work, FOB, CIF, CFR, jsb.
Pamayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sértipikat ISO, SGS, BV.
5-3 (1)
4

Evaluasi palanggan

Perusahaan ngagaduhan reputasi anu saé dina industri ieu, sareng akhirna éta milih anu milih aranjeunna mangrupikeun pilihan anu saé.

 

Kualitas Tinggi, Efisiensi Tinggi, Kreatif sareng Integritas, pantes ngagaduhan kerjasama jangka panjang! Ningali kana kerjasama anu bakal datang!

 

Pabrikan ieu tiasa ngajaga ningkatkeun sareng nyampurnakeun produk sareng jasa, éta saluyu sareng aturan persaingan pasar, perusahaan anu kompetitif.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami