headbanner

pipah baja Seamless

pipah baja Seamless

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen


Rincian produk

Tag produk

Barang pipah baja Seamless / pipa
Bubuka Pipa baja seamless anu perforated tina sakabeh baja buleud, sarta pipa baja tanpa welds dina beungeut cai disebut pipa baja seamless.Numutkeun métode produksi, pipa baja seamless bisa dibagi kana panas-digulung pipa seamless, tiis-digulung pipa baja seamless, tiis-digambar pipa baja seamless, extruded pipa baja seamless, sarta pipa luhur.Nurutkeun kana bentuk cross-sectional, pipa baja seamless dibagi jadi dua jenis: buleud tur husus-ngawangun.Pipa ngawangun husus boga pasagi, elips, triangular, héksagonal, ngawangun melon, ngawangun béntang, sarta pipa finned.Diaméter maksimum nyaéta 900mm sareng diaméter minimum nyaéta 4mm.Numutkeun kagunaan béda, aya kandel-walled pipa baja seamless sarta ipis-walled seamless steel pipes.A pipe baja kalawan euweuh mendi sapanjang perimeter of cross-bagian na.Numutkeun métode produksi béda, éta bisa dibagi kana pipe panas-digulung, pipe tiis-digulung, pipe tiis-digambar, pipe extruded, pipe jacking, jeung sajabana, sadayana gaduh aturan prosés sorangan.

Bahanna nyaéta baja struktural karbon biasa sareng kualitas luhur (Q215-A~Q275-A jeung 10~50 baja), baja alloy low (09MnV, 16Mn, jsb), baja alloy, stainless steel sarta baja tahan asam, jsb.

Numutkeun tujuanana, éta dibagi jadi dua kategori: tujuan umum (dipaké pikeun cai, pipa gas sareng bagian struktural, bagian mékanis) sareng tujuan khusus (dipaké pikeun boilers, prospecting géologis, bantalan, résistansi asam, jsb.).

 

Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan

 

A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, jsb.
Ukuran

 

ketebalan témbok: 0.1mm-200mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Diaméter luar: 6.0mm-2500mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Panjangna: 6m, 5.8m, 8m, 11.8m, 12m, atawa sakumaha diperlukeun.

Beungeut Hideung dicét, pe coated, Galvanized, Varnished, HDPE, jsb.
Aplikasi

 

Pipa Seamless loba dipaké dina minyak bumi, kimia, médis, kadaharan, industri lampu, mesin, alat jeung pipa industri lianna jeung bagian struktur mékanis, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
15 (3)
21 (6)

meunteun customer

Kami parantos milarian panyadia profésional sareng tanggung jawab, sareng ayeuna urang mendakanana.

Pausahaan ieu conforms kana sarat pasar jeung ngagabung dina kompetisi pasar ku produk kualitas luhur na, ieu téh hiji perusahaan nu boga sumanget Cina.

Sacara umum, urang wareg jeung sagala aspek, mirah,-kualitas luhur, pangiriman gancang jeung gaya procuct alus, urang bakal boga gawé babarengan nurutan-up!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami