headbanner

Sudut stainless steel

Sudut stainless steel

pedaran pondok:

Kisaran harga FOB: 1000-6000

Kapasitas suplai: langkung ti 30000T

Tina jumlahna: langkung ti 2T

Waktos pangiriman: 3-45 dinten

Pangiriman Pelabuhan: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Profil stainless steel Tags: 201, 202, 301, 302, 303, 304, 304L, 304N, 316, 430, Saluran Baja Tahan Karat, Bar datar stainless steel, B-stainless steel H-beam, Rod héksagonal stainless steel, stainless steel I -beam, Rod pasagi stainless steel, Kawat stainless steel


Detil Produk

Tanda Produk

Barang Sudut stainless steel
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan 201, 202, 301, 302, 303, S303, 304, 304L, 304N, 304LN, 305, 309S, 310S, 316, 316Ti, 316L, 316N, 316LN, 317, 317L, 321, S321, 347, XM7, XM15, 329, 405, 430, 434, XM27, 403, 410, 416, 420, 431, jsb.
Ukuranna Ukuran: 20-200mm, atanapi salaku sarat anjeun

Kandel: 3.0-24mm, atanapi salaku sarat anjeun

Panjangna: 1-12m, atanapi salaku sarat anjeun

Beungeut Minyak, Hideung, Galvanis, Dicét, jsb.
Aplikasi Mékanis / manufaktur, Struktur waja, Ngawangun Kapal, Bridging, Automobile classis, Konstruksi, Dekorasi, jst.
Ékspor ka Amérika, Australia, Brazil, Kanada, Peru, Iran, Italia, India, Inggris, Arab, jsb.
Pakét Paket ékspor standar, atanapi sakumaha diperyogikeun.
Istilah harga Ex-work, FOB, CIF, CFR, jsb.
Pamayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sértipikat ISO, SGS, BV.
25-1

Evaluasi palanggan

Panyekelna nuturkeun téori "kualitas dasar, percanten heula sareng manajemén anu maju" ngarah tiasa mastikeun kualitas produk anu dipercaya sareng konsumén stabil.

Perusahaan sasuai sareng kontrak ketat, pabrik anu sangat terkenal, pantes kerjasama jangka panjang.

Pabrikan masihan kami diskon ageung dina premisna pikeun mastikeun kualitas produk, hatur nuhun pisan, kami bakal milih perusahaan ieu deui.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami