headbanner

waja silikon

waja silikon

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori:

Steelstrip Tags: 523M15, A178-C, A199-T22, A209-T1, A214-C, A226, A250-T1, A315-B, A335-P1, A369-FP22, A53-A, Chilled steel strip baja digulung tiis strip, Warna coated strip baja, Galvanized strip baja, Hot digulung strip baja, Tinplate


Rincian produk

Tag produk

Barang waja silikon
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, 52M, 52M 150M19, 527A19, 530A30, jsb.
Ukuran

 

Ketebalan: 0.5mm-6mm, atawa sakumaha diperlukeun

lebar: 8mm-1500mm, atawa sakumaha diperlukeun

Panjangna: sakumaha per sarat anjeun

Beungeut palapis semi-organik, palapis anorganik, jsb.
Aplikasi Motor, stator, rotor, trafo, Produksi Inti Beusi, jsb.
Ékspor ka Amérika, Australia, Brazil, Kanada, Peru, Iran, Italia, India, Britania Raya, Arab, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
12
3-2

meunteun customer

Pausahaan boga reputasi alus di industri ieu, sarta tungtungna eta dibuktikeun yén milih aranjeunna mangrupakeun pilihan alus,kami pisan gumbira boga kasempetan pikeun cooperate!

 

Supplier abide téori "kualitas dasar, percanten kahiji jeung manajemén canggih" ambéh maranéhanana bisa mastikeun kualitas produk dipercaya jeung konsumén stabil.

 

jasa sampurna, produk kualitas sarta harga kalapa, urang geus gawé sababaraha kali, unggal waktu téh delighted, hayang terus ngajaga!

 

Klasifikasi produk rinci pisan anu tiasa akurat pisan pikeun nyumponan paménta urang, grosir profésional.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami