headbanner

Tabung waja galanisasi anu dicelupkeun panas

Tabung waja galanisasi anu dicelupkeun panas

pedaran pondok:

Kisaran harga FOB: US $ 400- $ 800 / Ton

Kamampuh suplai: langkung ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: langkung ti 20 Ton

Waktos pangiriman: 3-45 dinten

Pangiriman Pelabuhan: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen


Detil Produk

Tanda Produk

Barang Panas pip galvanis baja pipah / pipa
Bubuka Dina raraga ningkatkeun résistansi korosi tina pipa waja, pipa waja umum di galvanis. Aya dua jinis galvanizing hot-dip sareng electro-galvanizing. Lapisan galvanis anu dicelepkeun panas kandel, biayana pikeun éléktronisasi-galvanis kirang, sareng permukaanna henteu lemes pisan. Logam cair diréaksikeun sareng matrik beusi pikeun ngahasilkeun lapisan alloy, sahingga matrix sareng lapisan plating digabungkeun. Pipa waja acar heula. Dina raraga ngaluarkeun oksida beusi dina permukaan pipa waja, saatos asinan, éta dibersihkeun dina amonium klorida atanapi séng klorida larutan akueus atanapi larutan akueus campuran tina amonium klorida sareng séng klorida, teras dikirim ka beuleum panas plating tank in. Panas-beuleum galvanizing ngagaduhan kaunggulan palapis seragam, caket anu kuat sareng umur jasa anu panjang. Réaksi fisik sareng kimia rumit lumangsung antara matrik pipa waja sareng leyuran plating cair pikeun ngabentuk lapisan alloy séng-beusi tahan korosi sareng struktur kompak. Lapisan alloy diintegrasikeun sareng lapisan seng murni sareng pipa baja matrix. Ku alatan éta, résistansi korosi na kuat.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, jsb.
Ukuranna

 

Kandel témbok: 0,5mm-30mm, atanapi sakumaha diperlukeun.

Diaméter luar: 10mm-200mm, atanapi sakumaha diperlukeun.

Panjangna: 6m-12m, atanapi sakumaha diperyogikeun.

Beungeut Galvanis, 3PE, lukisan, minyak palapis, cap waja, pangeboran, jst.
Aplikasi pemanasan kota, gas, angkutan udara tekanan rendah, batubara, industri kimia, struktur mékanis, konstruksi, mesin, kendaraan karéta, industri otomotif, jalan, sasak, wadah, fasilitas olahraga, jst.
Ékspor ka Amérika, Australia, Brazil, Kanada, Peru, Iran, Italia, India, Inggris, Arab, jsb.
Pakét Paket ékspor standar, atanapi sakumaha diperyogikeun.
Istilah harga Ex-work, FOB, CIF, CFR, jsb.
Pamayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sértipikat ISO, SGS, BV.
15 (2)
21 (3)

Evaluasi palanggan

Kami parantos damel sareng perusahaan ieu mangtaun-taun, perusahaan salawasna mastikeun pangiriman tepat waktu, kualitas anu saé sareng nomer anu leres, kami mitra anu saé.

Salaku Samaun industri ieu, urang tiasa nyarios yén perusahaan tiasa janten pamimpin di industri, pilih éta leres.

Manajer penjualan sabar pisan, kami komunikasi sakitar tilu dinten sateuacan urang mutuskeun kanggo damel babarengan, tungtungna, kami pisan wareg ku kerjasama ieu!

Kami rerencangan lami, kualitas produk perusahaan parantos saé pisan sareng harga ayeuna ogé murah.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami