headbanner

Pipa baja héksagonal

Pipa baja héksagonal

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen


Rincian produk

Tag produk

Barang Pipa / pipa baja héksagonal
Bubuka Pipa baja héksagonal disebut ogé pipa baja ngawangun husus, diantarana aya pipa octagonal, pipa rhombus, pipa oval jeung wangun lianna.Pipa baja bagian ekonomis, kaasup non-sirkular kontur cross-sectional, ketebalan témbok sarua, ketebalan témbok variabel, diaméter variabel sarta ketebalan témbok variabel sapanjang panjang, bagian simetris jeung asymmetrical, jsb kayaning pasagi, rectangle, congcot, trapezoid, spiral. , jsb pipa baja ngawangun husus bisa hadé adaptasi jeung particularity kaayaan pamakéan, simpen logam jeung ngaronjatkeun produktivitas tanaga gawé bagian manufaktur.Baja héksagonal mangrupikeun jinis baja bagian, ogé disebut bar héksagonal, kalayan bagian silang héksagonal biasa.Candak sisi sabalikna panjang S salaku ukuran nominal.baja héksagonal bisa diwangun ku rupa-rupa komponén stress-bearing nurutkeun pangabutuh béda tina struktur, sarta ogé bisa dipaké salaku sambungan antara komponén.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, 52M, 52M 150M19, 527A19, 530A30, jsb.
Ukuran

 

ketebalan témbok: 0.5mm-20mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Diaméter luar: 6mm-120mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Panjangna: 5m-12m, atawa sakumaha diperlukeun.

Beungeut Permukaan gambar tiis atanapi Galvanisasi, jsb.
Aplikasi Dipaké dina mesin pertanian, motor, tong gun, rékayasa mékanis, jsb Hal ieu loba dipaké dina sagala rupa struktur wangunan jeung struktur rékayasa, kayaning wangunan balok, sasak, munara transmisi kakuatan, ngangkat jeung transporting mesin, kapal, furnaces industri, munara Réaksi. , rak wadahna, rak gudang, jsb Métode pikeun ngahasilkeun tabung husus ngawangun kaasup gambar tiis, las listrik, Tonjolan, rolling panas, jsb Metode gambar tiis geus loba dipaké.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
21 (3)

meunteun customer

Efisiensi produksi anu luhur sareng kualitas produk anu saé, pangiriman gancang sareng panangtayungan saatos-diobral réngsé, pilihan anu leres, pilihan anu pangsaéna.

Staf téknis pabrik henteu ngan ukur gaduh téknologi tingkat luhur, tingkat basa Inggrisna ogé saé pisan, ieu mangrupikeun pitulung anu hadé pikeun komunikasi téknologi.

Staf téknis pabrik henteu ngan ukur gaduh téknologi tingkat luhur, tingkat basa Inggrisna ogé saé pisan, ieu mangrupikeun pitulung anu hadé pikeun komunikasi téknologi.

Manajer penjualan pisan sabar, urang komunikasi ngeunaan tilu poé saméméh urang mutuskeun pikeun cooperate, tungtungna, kami pisan wareg jeung gawé babarengan ieu!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami