headbanner

waja benang sekrup

waja benang sekrup

pedaran pondok:

Kisaran harga FOB: US $ 400- $ 800 / Ton

Kamampuh suplai: langkung ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: langkung ti 20 Ton

Waktos pangiriman: 3-45 dinten

Pangiriman Pelabuhan: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen


Detil Produk

Tanda Produk

Barang Baja benang sekrup
Bubuka Rebar mangrupikeun nami umum pikeun palang waja anu digulung panas. Kelas batang baja panas-digulung biasa diwangun ku HRB sareng titik ngahasilkeun minimum kelas éta. H, R, sareng B mangrupikeun aksara mimiti tina tilu kecap: Hotrolled, Ribbed, sareng Bar masing-masing. Batang baja ribed anu digulung panas dibagi kana tilu peunteun: Kelas II HRB335 (peunteun lami 20MnSi), Kelas III HRB400 (peunteun lami 20MnSiV, 20MnSiNb, 20Mnti), sareng Kelas IV HRB500.

Aya dua padika klasifikasi anu biasa dianggo pikeun rebar: Kahiji, éta diklasifikasikeun ku bentuk geometri, anu diklasifikasikeun atanapi diklasifikasikeun numutkeun bentuk cross-rib cross-sectional sareng tulang iga. Klasifikasi ieu utamina nunjukkeun kinerja cekelan tina rebar. Anu kadua dumasarkeun kana klasifikasi kinerja (level).

Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan HRB, A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210- A-1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369- FP2, A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, jsb.
Ukuranna

 

Diaméterna: 6mm-50mm, atanapi sakumaha diperlukeun.

Panjangna: 6m-12m, atanapi sakumaha diperyogikeun.

Beungeut Lapisan Epoxy, Lapisan Galvanis, jst.
Aplikasi Rebar seueur dianggo dina konstruksi rékayasa sipil sapertos bumi, sasak, sareng jalan. Ti fasilitas umum sapertos jalan raya, jalan karéta, jembatan, koréd, torowongan, pangendali banjir, sareng bendungan, dugi ka pondasi, balok, kolom, témbok sareng lempengan pangwangunan perumahan, rebar mangrupikeun bahan strukturna anu peryogi pisan.
Pakét Paket ékspor standar, atanapi sakumaha diperyogikeun.
Istilah harga Ex-work, FOB, CIF, CFR, jsb.
Pamayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sértipikat ISO, SGS, BV.
30
31

Evaluasi palanggan

Kami salawasna percanten yén detilna mutuskeun kualitas produk perusahaan, dina hal ieu, perusahaan nyaluyukeun sarat kami sareng barang-barang anu sesuai sareng anu diarepkeun urang.

Pabrikna ngagaduhan peralatan canggih, staff anu berpengalaman sareng tingkat manajemén anu saé, janten kualitas produk ngagaduhan jaminan, kerjasama ieu rileks sareng senang pisan!

Dina halaman wéb ieu, kategori produk jelas sareng beunghar, kuring tiasa mendakan produk anu kuring pikahoyong kalayan gancang sareng gampang, ieu saé saé pisan!

Pabrikan masihan kami diskon ageung dina premisna pikeun mastikeun kualitas produk, hatur nuhun pisan, kami bakal milih perusahaan ieu deui.

Nyarioskeun kerjasama ieu sareng pabrik Cina, kuring ngan ukur hoyong nyarios "muhun dodne", kami pisan wareg.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami