headbanner

Tentang Kami

about-us1

Star Good Steel

Star Good Steel Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan baja anu ageung dumasar kana reorganisasi sareng inovasi.Kantor pusatna aya di Qingdao, Cina.Pausahaan ulang lumpat sanggeus kerja keras jangka panjang, sarta accumulating loba pangalaman praktis, pangalaman teknis na cadangan bakat.Salaku perusahaan beusi sareng baja kalayan mangtaun-taun ngahasilkeun pangalaman sareng latar dagang internasional, produk urang parantos diékspor ka Amérika Latin, Wétan Tengah, Asia Wétan, Asia Tenggara, Eropa, Australia, Afrika sareng saterasna.Saprak mimitina, pausahaan geus meunang ni'mat sarta gawé babarengan jalma bisnis well-dipikawanoh ti imah jeung mancanagara.

rt

Kualitas
%

Sertipikat & Pabrik

Certificate
category04
category06
category05
steel-wire