headbanner

Pelat waja maot

Pelat waja maot

pedaran pondok:

Kisaran harga FOB: US $ 400- $ 800 / Ton

Kamampuh suplai: langkung ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: langkung ti 20 Ton

Waktos pangiriman: 3-45 dinten

Pangiriman Pelabuhan: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Pelat baja Tags: 150M28, 523M15, A213-T22, A213-T9, A214-C, A315-B, A333-7.9, A53, Pelat waja Karbon, Pelat baja tahan korosi, Plat baja digulung panas, Pelat waja campuran low , Plat baja kandel sedeng, pelat waja tahan tahan


Detil Produk

Tanda Produk

Barang Pelat waja maot
Bubuka Baja paéh dipaké pikeun nyéépkeun tiis, panas penempaan paéh, paéh paéh sareng jinis baja sanésna. Cetakan mangrupikeun alat pamrosésan anu utami pikeun bagian manufaktur dina pabrik mesin, instrumen radio, motor, alat listrik sareng séktor industri sanés. Kualitas kapang langsung mangaruhan kualitas téknologi pamrosésan tekanan, akurasi produk, sareng biaya produksi. Kualitas sareng umur jasa kapang anu utamina kapangaruhan ku bahan kapang sareng perlakuan panas, sajaba ti desain struktur anu wajar sareng akurasi pengolahan. Baja paeh tiasa dibagi kana tilu jinis: baja paeh anu digulung tiis, baja mati anu digulung panas sareng baja mati plastik, anu dianggo pikeun penempaan, stempel, motong, sareng casting-mati. Kusabab tujuan anu béda tina rupa-rupa kapang sareng kaayaan damel anu rumit, baja anu dianggo pikeun cetakan kedahna gaduh kateguhan, kakuatan, ketahanan ageman, kateguhan anu cekap, sareng kateguhan sareng kateguhan anu luhur numutkeun kaayaan damel anu didamel ku éta. Hésé sareng pasipatan téknologi séjén. Kusabab béda kagunaan sareng kaayaan kerja rumit tina jinis ieu, persyaratan kinerja pikeun baja kapang ogé bénten.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2, A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, 523M15, En46, 150M28, 150M19, 527A19, 530A30, jsb.
Ukuranna

 

Panjangna: 1m-12m, atanapi sakumaha diperyogikeun

Lebar: 0.6m-3m, atanapi sakumaha diperlukeun

Kandel: 10mm-500mm, atanapi sakumaha diperyogikeun

Beungeut Permukaan hideung, grinding, Polishing, panggilingan, mesin, jsb.
Aplikasi Nalika ngolah kapang, sabab kapang gaduh seueur kagunaan sareng kaayaan damel tina sababaraha cetakan benten pisan, aya rupa-rupa bahan pikeun pembuatan cetakan, sareng baja kapang mangrupikeun bahan kapang anu paling seueur dianggo. Tina waja struktural karbon umum, baja alat karbon, waja struktural alloy, baja alat alloy, baja spring, baja alat-gancang, stainless steel tahan panas nepi ka maraging steel sareng bubuk baja gancang-gancang anu nyumponan kabutuhan kapang khusus, Bubuk baja die-paduan tinggi, sareng sajabana baja mati umumna tiasa dibagi kana tilu kategori: baja paeh damel tiis, baja paeh damel panas sareng baja paeh plastik.
Pakét Paket ékspor standar, atanapi sakumaha diperyogikeun.
Istilah harga Ex-work, FOB, CIF, CFR, jsb.
Pamayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sértipikat ISO, SGS, BV.
13-1-768x244
12-1-768x244

Evaluasi palanggan

Miharep yén perusahaan tiasa tetep sumanget perusahaan tina "Kualitas, Efisiensi, Inovasi sareng Integritas", éta bakal langkung saé sareng langkung saé di payun.

 

Perusahaan gaduh modal anu kuat sareng daya saing, produk cekap, dipercaya, janten urang teu ngagaduhan hariwang pikeun damel bareng sareng aranjeunna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami