headbanner

tabung baja Elliptical

tabung baja Elliptical

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen


Rincian produk

Tag produk

Barang Pipa / pipa baja Elliptical
Bubuka Pipa baja seamless ngawangun mangrupakeun istilah umum pikeun pipa baja seamless kalawan bentuk cross-sectional lian ti pipa buleud.tube baja Elliptical mangrupakeun jenis tube baja husus ngawangun.Nurutkeun kana bentuk béda jeung ukuran tina bagian pipe baja, éta bisa dibagi kana ketebalan témbok sarua pipe baja seamless husus ngawangun, ketebalan témbok unequal husus ngawangun pipe baja seamless, sarta diaméterna variabel pipe baja seamless husus ngawangun.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, jsb.
Ukuran

 

Tembok ketebalan: 0.5mm-40mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Diaméter luar: 40*120, 40*100, 65*114, 55*160, 50*100, 55*80, 55*160, 40*120, 30*60, 40*80, 30*70, 50*25 , 25*100, 25*80, atawa sakumaha diperlukeun.

Panjangna: 6m-12m, atawa sakumaha diperlukeun.

Beungeut Hideung dicét, pe / PVC / PP coated, Galvanized, warna coated, anti karat varnished, anti karat oiled, checkered, palapis epoxy, jsb.
Aplikasi

 

Hal ieu loba dipaké dina sagala rupa bagian struktural, parabot jeung bagian mékanis.Konstruksi, rékayasa mékanis, rékayasa sipil, industri mobil, alat médis, alat-alat pemanasan, mesin ngebon, hiasan jati, konstruksi jalan jeung sasak, alat wangunan awak.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
22-768x244
7-2-768x244

meunteun customer

Sacara umum, urang wareg jeung sagala aspek, mirah,-kualitas luhur, pangiriman gancang jeung gaya procuct alus, urang bakal boga gawé babarengan nurutan-up!

Staf layanan palanggan sarta lalaki jualan pisan kasabaran sarta aranjeunna sadayana alus dina basa Inggris, datangna produk ogé pisan timely, a supplier alus.

Pabrik ngagaduhan alat-alat canggih, staf anu berpengalaman sareng tingkat manajemén anu saé, janten kualitas produk ngagaduhan jaminan, kerjasama ieu santai sareng bagja!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami