headbanner

Rod pasagi stainless steel

Rod pasagi stainless steel

pedaran pondok:

Kisaran harga OB: 1000-6000

Kapasitas suplai: langkung ti 30000T

Tina jumlahna: langkung ti 2T

Waktos pangiriman: 3-45 dinten

Pangiriman Pelabuhan: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

Kategori: profil stainless steel Tags: 201, 301, 302, 304L, 304N, 310S, 316N, 317L, 321, 416, sudut stainless steel, stainless steel bar datar, stainless steel H-beam, Rod stainless steel héksagonal, stainless steel I -beam, Ingot stainless steel, Rod bulat stainless steel, Kawat stainless steel


Detil Produk

Tanda Produk

Barang Rod pasagi stainless steel
Bubuka Rod pasagi stainless steel mangrupikeun bahan waja pasagi kalayan tahan korosi anu saé, tahan panas, kakuatan suhu handap sareng sipat mékanis; éta ngagaduhan kagunaan panas anu saé sapertos stamping sareng bending, sareng henteu aya fenomena pengerasan perlakuan panas (non-magnét, teras nganggo haneut- 196 ℃ ~ 800 ℃). Diantarana, 303 mangrupikeun bahan unik dina palang, anu kagolong kana bahan péngkolan gampang (motong), anu utamina dianggo pikeun motong dina mesin bubut otomatis. Sejen: 304F, 303CU, sareng 316F ogé bahan gampang dipotong. Spésifikasi: Ф1mm ~ Ф280mm.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan 304, 304L, 321, 316, 316L, 310S, 630, 1Cr13, 2Cr13, 3Cr13, 1Cr17Ni2, baja dupleks, baja antibakteri sareng bahan sanés!
Ukuranna Diaméter: 2mm-200mm, atanapi salaku sarat anjeun

Panjangna: 1000-12000mm, atanapi salaku sarat anjeun

Beungeut Permukaan hideung, péngkolan, panggilingan, grinding, polishing, jsb.
Aplikasi Digunakeun sacara lega dina nyieun casting die, extruding termal die pikeun mesin bagian casting aluminium, alat pikeun liang punch, inti inti, jst.
Pakét Paket ékspor standar, atanapi sakumaha diperyogikeun.
Istilah harga Ex-work, FOB, CIF, CFR, jsb.
Pamayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sértipikat ISO, SGS, BV.
22-1

Evaluasi palanggan

Pabrikan ieu tiasa ngajaga ningkatkeun sareng nyampurnakeun produk sareng jasa, éta saluyu sareng aturan persaingan pasar, perusahaan anu kompetitif.

 

Salaku Samaun industri ieu, urang tiasa nyarios yén perusahaan tiasa janten pamimpin di industri, pilih éta leres.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami