headbanner

tabung rectangular stainless steel

tabung rectangular stainless steel

pedaran pondok:

rentang harga FOB: 1000-6000

Kapasitas suplai: langkung ti 30000T

Tina kuantitatif: langkung ti 2T

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

Kategori: pipah stainless steel tags: 201, 202, 301, 302, 304, 310S, 316, 316N, 410, Diaméter badag pipah stainless steel, Diaméter leutik stainless steel tube seamless, Stainless steel tube dilas caang, Stainless steel tube seamless, Tube ngawangun stainless steel, tabung pasagi stainless steel, U-tube stainless steel, pipa dilas stainless steel


Rincian produk

Tag produk

Barang Pipa sagi opat stainless steel
Bubuka The stainless steel tabung rectangular mangrupakeun strip panjang kerung tina baja.Tube oval stainless steel bisa dibagi kana tube stainless steel sarta tube stainless steel (tabung disegel).Tekanan cairan selang tabung oval stainless steel kedah diuji sacara hidraulik pikeun pariksa résistansi tekananna dina tekanan anu ditangtukeun, henteu paduli rolling, soaking atanapi ékspansi salaku standar, suplai sareng suplai masing-masing kedah diuji sisi, uji flaring, sareng uji tekanan. nurutkeun atawa pangabutuh.jsb.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan 201, 202, 301, 302, 303, S303, 304, 304L, 304N, 304LN, 305, 309S, 310S, 316. 329, 405, 430, 434, XM27, 403, 410, 416, 420, 431, jsb.
Ukuran Ketebalan: 0.1mm-50mm, atanapi sakumaha sarat anjeun

Diaméter luar: 10 * 20mm-100 * 200mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun

Panjangna: 1000-12000mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun

Beungeut grit600, grit800, 8K, 2B, BA, eunteung, jsb.
Aplikasi pipa rectangular stainless steel anu loba dipaké dina pipelines nu ngangkut cairan, kayaning minyak, gas alam, cai, gas, uap, jsb Pabrik grids struktur arsitéktur, pabrik sasak jalan raya sarta widang lianna.Salaku tambahan, nalika kakuatan bending sareng torsi sami, beuratna langkung hampang, janten ogé seueur dianggo dina pabrik bagian mékanis sareng struktur rékayasa.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
16-1
15-1

meunteun customer

Pausahaan bisa mikir naon pikir urang, urgency of urgency meta dina kapentingan posisi urang, bisa disebutkeun ieu téh parusahaan jawab, urang kungsi gawé babarengan senang!

 

Pabrikan masihan kami diskon ageung dina premis pikeun mastikeun kualitas produk, hatur nuhun pisan, kami bakal milih perusahaan ieu deui.

 

Perusahaan di industri ieu kuat sareng kompetitif, maju sareng jaman sareng ngembangkeun sustainable, kami resep pisan ngagaduhan kasempetan pikeun gawé bareng!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami