headbanner

tabung ngawangun stainless steel

tabung ngawangun stainless steel

pedaran pondok:

rentang harga FOB: 1000-6000
Kapasitas suplai: langkung ti 30000T

Tina kuantitatif: langkung ti 2T

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

Kategori: Pipa baja tahan karat tags: 201, 301, 303, 304L, 304N, 310S, 316, 316LN, 316N, 317, 430, Diaméter badag pipa stainless steel, Diaméter leutik stainless steel tube seamless, Stainless steel pipah hiasan, Stainless steel pipah tube rectangular, Stainless steel tube seamless, Stainless steel tube pasagi, stainless steel dilas pipe


Rincian produk

Tag produk

Barang tabung / pipa baja stainless steel
Bubuka Stainless steel pipa baja ngawangun husus mangrupakeun istilah umum pikeun pipa baja kalawan bentuk cross-sectional séjén lian ti pipa buleud, kaasup dilas pipa husus sarta pipa seamless husus ngawangun.Kusabab bahanna, tabung stainless steel ngawangun khusus umumna didamel tina 304 atanapi langkung bahan, sareng karasa 200 sareng 201 bahan kuat sareng kasusah molding ningkat.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan 201, 202, 301, 302, 303, S303, 304, 304L, 304N, 304LN, 305, 309S, 310S, 316. 329, 405, 430, 434, XM27, 403, 410, 416, 420, 431, jsb.
Ukuran Ketebalan: 0.1mm-50mm, atanapi sakumaha sarat anjeun

Diaméter luar: 10mm-1500mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun

Panjangna: 1000-12000mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun

Beungeut 180G, 320G Satin, Garis Rambut, Matt Finish, Sikat, Kusam Rengse, jsb.
Aplikasi Stainless steel pipa ngawangun husus umumna dibédakeun nurutkeun cross-bagian maranéhanana jeung bentuk sakabéh.Aranjeunna umumna bisa dibagi kana: oval pipa baja ngawangun husus, triangular pipa baja ngawangun husus, héksagonal pipa baja ngawangun husus,

Inten ngawangun pipa baja, stainless steel pipe patterned, stainless steel U ngawangun pipa baja, D-ngawangun pipe, stainless steel siku, S ngawangun pipe siku, octagonal ngawangun pipe baja, semi-circular ngawangun buleud baja, unequal samping héksagonal ngawangun baja pipa,

Lima-petal plum ngawangun pipa baja ngawangun husus, ganda-convex pipa baja ngawangun husus, ganda-concave pipa baja ngawangun husus, stainless steel bubu cai, siki melon pipa baja ngawangun husus, conical pipa baja ngawangun husus , corrugated pipa baja ngawangun husus, jsb.

Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
22-1

meunteun customer

Simkuring ngarasa gampang cooperate kalawan parusahaan ieu, supplier pisan jawab, nuhun.There bakal gawé babarengan leuwih jero.

 

Mudah-mudahan perusahaan tiasa lengket kana sumanget perusahaan "Kualitas, Efisiensi, Inovasi sareng Integritas", éta bakal langkung saé sareng langkung saé ka hareup.

 

Kami babaturan heubeul, kualitas produk parusahaan geus salawasna pohara alus sarta waktu ieu hargana ogé pohara murah.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami