headbanner

baja pasagi

baja pasagi

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Profil baja Tag: A106-B, A179-C, A210-A-1, A214-C, A250-T1, A315-B, A333-1.6, A335-P22, A53-B, Baja sudut, Baja saluran, H-beam steel, Hexagonal steel rod, Hot rolled steel rod, I-beam steel, Steel billet, Steel rail, Steel rod


Rincian produk

Tag produk

Barang baja pasagi
Bubuka Fang Gang: Éta padet, bahan bar.Béda tina tabung pasagi, tabung kerung milik tabung.Baja: Ieu bahan tina rupa-rupa wangun, ukuran jeung sipat diperlukeun ku ingot baja, billet atawa baja ngaliwatan processing tekanan.Baja mangrupa bahan penting dipikabutuh pikeun pangwangunan nagara jeung realisasi tina opat modernisasi.Hal ieu loba dipaké sarta boga rupa-rupa.Nurutkeun kana wangun cross-sectional béda, baja umumna dibagi kana opat kategori: propil, piring, pipa jeung produk logam.Dina raraga mempermudah organisasi produksi baja, Orde suplai sarta ngalakukeun pakasaban alus dina karya manajemén, dibagi kana rail beurat, rail lampu, baja bagian badag, bagian sedeng baja, bagian leutik baja, tiis-kabentuk baja bagian baja, tinggi- kualitas bagian baja, rod kawat, sedeng jeung pelat baja kandel, pelat baja ipis, lambar baja silikon pikeun rékayasa listrik, strip baja, Seamless steel pipe baja, pipe baja dilas, produk logam jeung variétas séjén.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, jsb.
Ukuran

 

Diaméterna: 20 * 20mm-1000 * 1000mm, atawa sakumaha diperlukeun

Tembok ketebalan: 1mm-20mm, atawa sakumaha diperlukeun

Panjangna: 1-12m, atawa sakumaha diperlukeun

Beungeut Hideung, Pra-galvanized, atawa salaku sarat Anjeun.
Aplikasi Utamana dipaké dina manufaktur mesin, processing industri, struktur baja, shipbuilding, sasak, chassis mobil, konstruksi, jsb
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
36-768x244
22-768x244

meunteun customer

Pausahaan ieu conforms kana sarat pasar jeung ngagabung dina kompetisi pasar ku produk kualitas luhur na, ieu téh hiji perusahaan nu boga sumanget Cina.

 

Ieu pisan alus, mitra bisnis langka pisan, ngarepkeun gawé babarengan leuwih sampurna salajengna!

 

Manajer penjualan ngagaduhan tingkat Inggris anu saé sareng pangaweruh profésional anu terampil, kami gaduh komunikasi anu saé.Anjeunna lalaki anu haneut sareng riang, kami gaduh kerjasama anu pikaresepeun sareng kami janten réréncangan anu saé sacara pribadi.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami