headbanner

piringan stainless steel

piringan stainless steel

pedaran pondok:

rentang harga FOB: 1000-6000

Kapasitas suplai: langkung ti 30000T

Tina kuantitatif: langkung ti 2T

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

Kategori: Profil baja tahan karat tags: 301, 304, 304L, 304N, 310S, 316, 316LN, 316Ti, 317, 321, 409, 420, Sudut baja tahan karat, Saluran Stainless Steel, Baja tahan karat H-beam, Balok-baja stainless steel , Ingot stainless steel, rod buleud stainless steel


Rincian produk

Tag produk

Barang piringan stainless steel
Bubuka Résistansi korosi tina piringan stainless steel utamana gumantung kana komposisi alloy na (kromium, nikel, titanium, silikon, aluminium, mangan, jsb) jeung struktur internal, sarta éta unsur kromium nu muterkeun peran utama.Kromium boga stabilitas kimiawi tinggi sarta bisa ngabentuk pilem passivation dina beungeut baja pikeun ngasingkeun logam ti dunya luar, ngajaga pelat baja tina oksidasi, sarta ngaronjatkeun daya tahan korosi tina pelat baja.Saatos film passivation ancur, résistansi korosi nurun.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan 201, 202, 301, 302, 303, S303, 304, 304L, 304N, 304LN, 305, 309S, 310S, 316. 329, 405, 430, 434, XM27, 403, 410, 416, 420, 431, jsb.
Ukuran Ketebalan: 0.2-3mm, atanapi sakumaha sarat anjeun

Diaméterna: 100-1000mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun

Beungeut 2B, BA, 4K, HL, Eunteung, jsb.
Aplikasi 1. filtration katalis jeung purifikasi.

2. filtration gas suhu luhur dina industri minyak bumi jeung industri kimia.

3. Suhu luhur filtration gas flue jeung purifikasi dina industri metalurgi.

4. Pareum-gas filtration jeung purifikasi dina ranjang fluidized.

5. Pareum-gas jeung lebu filtration jeung purifikasi dina pembangkit listrik tenaga nuklir.

Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
25-1

meunteun customer

Ngomongkeun kerjasama ieu sareng produsén Cina, kuring ngan ukur hoyong nyarios "well dodne", kami wareg pisan.

 

Manajer produk nyaéta jalma anu panas pisan sareng profésional, urang gaduh paguneman anu pikaresepeun, sareng tungtungna urang ngahontal perjanjian konsensus.

 

Perusahaan ngagaduhan modal anu kuat sareng kakuatan kalapa, produk cekap, dipercaya, janten urang henteu hariwang pikeun gawé bareng sareng aranjeunna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami