headbanner

Tabung baja seamless diaméterna ageung

Tabung baja seamless diaméterna ageung

pedaran pondok:

Kisaran harga FOB: US $ 400- $ 800 / Ton

Kamampuh suplai: langkung ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: langkung ti 20 Ton

Waktos pangiriman: 3-45 dinten

Pangiriman Pelabuhan: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Seamless steel tube Tags: A135-A, A179-C, A192, A199-T22, A199-T9, A226, A334-8, A369-FP22, casing minyak diameter ageung, PE pipa baja anti korosi, Epoxy lapisan tunggal bubuk pipa waja anticorrosive, tube baja seamless diaméterna alit


Detil Produk

Tanda Produk

Barang Diaméter ageung tabung baja seamless / pipa
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2, A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, jsb.
Ukuranna Kandel témbok: 0,5mm-150mm, atanapi sakumaha diperlukeun.

Diaméter luar: 4mm-2500mm, atanapi sakumaha diperlukeun.

Panjangna: 6m, 5.8m, 8m, 11.8m, 12m, atanapi sakumaha diperlukeun.

Beungeut Dicét hideung, PE dilapis, Galvanis, Varnished, HDPE, jsb.
Aplikasi loba dipaké dina minyak bumi, kimia, médis, kadaharan, industri lampu, mesin, instrumen sareng pipa industri sareng bagian struktur mékanis anu sanés, jsb.
Ékspor ka Amérika, Australia, Brazil, Kanada, Peru, Iran, Italia, India, Inggris, Arab, jsb.
Pakét Paket ékspor standar, atanapi sakumaha diperyogikeun.
Istilah harga Ex-work, FOB, CIF, CFR, jsb.
Pamayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sértipikat ISO, SGS, BV.
23-1
14

Evaluasi palanggan

Jasa sampurna, produk kualitas sareng harga kalapa, kami parantos damel sababaraha kali, unggal waktos dipikaresep, hoyong teraskeun!

Di Cina, kami parantos mésér sababaraha kali, waktos ieu mangrupikeun anu paling suksés sareng paling nyugemakeun, pabrik Cina anu tulus sareng tiasa dibales!

Éta leres-leres untung mendakan pabrikan anu profesional sareng tanggung jawab sapertos kitu, kualitas produkna saé sareng pangiriman tepat waktu, saé pisan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami