headbanner

Ngagem-tahan plat baja

Ngagem-tahan plat baja

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Plat baja Tag: 150M28, 523M15, A135-A, A179-C, A199-T9, A210-C, A213-T5, A283-D, A369-FP2, Alloy plat baja struktural, Karbon baja tahan korosi plat, Hot digulung plat baja, Low plat baja alloy, ketebalan sedeng plat baja


Rincian produk

Tag produk

Barang Ngagem-tahan plat baja
Bubuka Wear Resistant Steel Plate ngarujuk kana produk pelat khusus anu dirarancang pikeun dianggo dina kaayaan ngagem daérah anu ageung.pelat baja tahan maké ilahar dipaké nyaéta produk plat dijieunna tina baja low-karbon biasa atawa baja low-alloy kalawan kateguhan alus tur plasticity ku surfacing las kalawan ketebalan nu tangtu alloy maké-tahan lapisan kalawan karasa tinggi sarta lalawanan maké alus teuing.Sajaba ti éta, aya tuang pelat baja tahan maké jeung alloy quenched pelat baja tahan maké.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, 52M, 52M 150M19, 527A19, 530A30, jsb.
Ukuran

 

Panjangna: 1m-12m, atanapi upami diperyogikeun

lebar: 0.6m-3m, atawa sakumaha diperlukeun

Ketebalan: 0.1mm-300mm, atawa sakumaha diperlukeun

Beungeut Beresih, blasting jeung lukisan nurutkeun sarat customer.
Aplikasi Aplikasi Loba dipaké dina metallurgy, batubara, semén, listrik, kaca, pertambangan, bahan wangunan, bata jeung industri lianna, jsb Wear-tahan plat baja boga résistansi maké tinggi jeung kinerja dampak alus, sarta bisa motong, ngagulung, dilas, jsb Ieu bisa disambungkeun jeung struktur lianna ku las, colokan las, sambungan baud, jeung sajabana Cai mibanda ciri waktu-hemat tur merenah dina prosés pangropéa dina loka.Hal ieu loba dipaké dina metallurgy, batubara, semén, listrik, kaca, pertambangan, bahan wangunan, bata jeung Kotak.Dibandingkeun sareng bahan-bahan sanés, industri sapertos kitu ngagaduhan kinerja biaya anu luhur sareng parantos disukai ku langkung seueur industri sareng pabrikan.ss,Dibandingkeun sareng bahan-bahan sanés, éta gaduh kinerja biaya anu luhur sareng parantos disukai ku seueur industri sareng pabrik.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
7-768x244
1-2-768x244

meunteun customer

Ngomongkeun kerjasama ieu sareng produsén Cina, kuring ngan ukur hoyong nyarios "well dodne", kami wareg pisan.

 

Staf layanan palanggan sarta lalaki jualan pisan kasabaran sarta aranjeunna sadayana alus dina basa Inggris, datangna produk ogé pisan timely, a supplier alus.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami