headbanner

Pakakas baja

Pakakas baja

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 2 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen


Rincian produk

Tag produk

Barang Pakakas baja
Bubuka Alat baja dipaké pikeun ngahasilkeun alat motong, alat ukur, kapang sareng alat tahan ngagem.Alat baja boga karasa tinggi tur bisa ngajaga teu karasa luhur sarta karasa beureum dina suhu luhur, kitu ogé lalawanan maké tinggi jeung kateguhan luyu.Baja alat umumna dibagi kana baja alat karbon, baja alat alloy sareng baja alat-speed tinggi.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan T7,SK65,C70U,SK75,C80U,SK85,C90U,C120U,13X,SKS8,9XC,52100,L3,S1,SKS4,D3,X12,D2,SKD11,SKH50,M1,P6M5,M42, T4, N2, T1, S1, H11, L6, H21, D2, D3, F1, W5, W1-1.2C, W1-0.8C, W1-1.0C,jsb.
Ukuran

 

Bar buleud: diaméterna: 2-200mm, panjangna: 1-12000mm, atawa sakumaha diperlukeun.
Beungeut Asal Hideung, Asal tiis digulung (digambar) caang, Dihurungkeun, Peeled, grinded, jsb.
Aplikasi Baja dipaké pikeun rancang rupa parabot motong, tiis tur panas deformasi paeh, alat ukur jeung parabot lianna,
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
23-2
36

meunteun customer

Manajer akun perusahaan gaduh kabeungharan pangaweruh sareng pangalaman industri, anjeunna tiasa nyayogikeun program anu luyu sareng kabutuhan urang sareng nyarios basa Inggris kalayan lancar.

Ngomongkeun kerjasama ieu sareng produsén Cina, kuring ngan ukur hoyong nyarios "well dodne", kami wareg pisan.

Staf téknis pabrik henteu ngan ukur gaduh téknologi tingkat luhur, tingkat basa Inggrisna ogé saé pisan, ieu mangrupikeun pitulung anu hadé pikeun komunikasi téknologi.

Manajer penjualan pisan sabar, urang komunikasi ngeunaan tilu poé saméméh urang mutuskeun pikeun cooperate, tungtungna, kami pisan wareg jeung gawé babarengan ieu!

Efisiensi produksi anu luhur sareng kualitas produk anu saé, pangiriman gancang sareng panangtayungan saatos-diobral réngsé, pilihan anu leres, pilihan anu pangsaéna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami