headbanner

Pola coil baja galvanis

Pola coil baja galvanis

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Coil baja coated Tags: A106-A, A178-C, A192, A199-T9, A209-T1, A213-T9, A214-C, A250-T1, A335-P9, A369-FP1, A53-A, Aluminized séng coated steel coil, Cold rolled galvanized steel coil, Galvanized steel coil, Hot rolled galvanized steel coil, Hot rolled pickled steel coil, SGCH


Rincian produk

Tag produk

Barang Coil baja galvanized pola
Bubuka Coil baja galvanized patterned nyaéta pola dicitak dina beungeut coil baja galvanized, nu boga lalawanan korosi kuat.Penampilanna katingalina terang pisan sareng éndah, sareng umumna dianggo salaku perumahan pikeun alat-alat rumah tangga, ember, sareng sajabana. kalayan kembang, anu sami sareng lambaran tiis.Teu aya bédana dina fungsi antara kembang sareng kembang, utamina dina penampilan.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-TSG9, jsb SGCC.
Ukuran

 

Lebar: 600mm-1500mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Ketebalan: 0.15mm-4mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Beungeut Wrinkled, Textured, Matt steel, pangaruh Metallic, Embossed, jsb.
Aplikasi Produk utamana dipaké dina konstruksi, industri lampu, mobil, tatanén, peternakan jeung perikanan jeung commerce industri.Di antarana, industri konstruksi utamana dipaké pikeun rancang anti korosi industri jeung wangunan sipil panels hateup, grills hateup, jsb .;industri cahaya ngagunakeun eta pikeun rancang cangkang alat rumah tangga, chimneys sipil, panerapan dapur, jeung sajabana, sarta industri mobil utamana dipaké pikeun rancang bagian tahan korosi pikeun mobil, jsb ; Tatanén, Peternakan jeung perikanan utamana dipaké salaku dahareun. neundeun jeung transportasi, daging jeung produk akuatik parabot processing refrigeration, jsb;pamakéan komérsial utamana dipaké salaku gudang bahan jeung transportasi, parabot bungkusan, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
27
24 (3)

meunteun customer

Kualitas bahan baku supplier Ieu stabil sarta dipercaya, geus salawasna geus luyu jeung sarat pausahaan urang nyadiakeun barang nu kualitas minuhan sarat urang.

 

Simkuring salawasna yakin yén detil mutuskeun kualitas produk parusahaan, dina hal ieu, parusahaan sasuai jeung sarat urang jeung barang anu minuhan ekspektasi urang.

 

Pabrikan ieu tiasa tetep ningkatkeun sareng nyampurnakeun produk sareng jasa, éta saluyu sareng aturan persaingan pasar, perusahaan anu kompetitif.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami