headbanner

Batang kawat baja

Batang kawat baja

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen


Rincian produk

Tag produk

Barang Batang kawat baja
Bubuka Batang kawat baja: batang kawat anu bentukna cakram kalayan penampang sirkular, kalayan diaméter 5.5 ~ 30mm.Batang kawat anu dianggo salaku bahan wangunan kalebet baja karbon rendah biasa, baja karbon kualitas luhur, sareng baja spring karbon.Aya variétas buleud tur threaded.Diaméter 6-25 mm anu paling sering dianggo, sareng diaméter 28-32 mm ogé biasa dianggo.Salaku kawat bahan wangunan, diperlukeun pikeun mastikeun komposisi kimiawi sarta weldability, sarta sipat fisik anu seragam jeung stabil pikeun mempermudah bending tiis, gambar tiis tur gambar tiis.Kawat tina rupa-rupa spésifikasi jeung diaméter dipaké dina proyék konstruksi diperkirakeun dikirimkeun dina coils, ambéh maranéhanana bisa motong sakumaha diperlukeun pikeun nyingkahan runtah.Sanajan aya loba jenis rod kawat salaku bahan baku pikeun gambar, jenis anu ngan buleud.Pikeun ngirangan jumlah waktos ngagambar, diaméterna umumna 5-9 mm, sareng kabel tujuan khusus anu diaméterna langkung ti 10 mm ogé dianggo.Salaku bahan baku gambar kawat, éta diperlukeun pikeun mastikeun yén komposisi kimia jeung sipat fisik anu seragam jeung stabil, struktur metallographic kudu jadi sorbitized-gancang, ukuranana kudu akurat, beungeut kudu lemes, jeung skala oksida. kudu ipis pikeun mempermudah ngaleupaskeun.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, jsb.
Ukuran Diaméterna: 1.25mm-12mm, atawa sakumaha diperlukeun.
Beungeut Caang, palapis Epoxy, palapis Galvanized, jsb.
Aplikasi Batang kawat boga rupa-rupa kagunaan.Sababaraha rod kawat bisa dipaké langsung sanggeus rolling, utamana pikeun tulangan beton bertulang sarta las bagian struktural;sababaraha dipaké salaku bahan baku pikeun reprocessing sarta dipaké sanggeus reprocessing.Contona, aranjeunna ditarik kana sagala rupa kawat baja, lajeng twisted kana tali kawat, atawa anyaman kana kawat bolong;sanggeus forging panas atawa tiis forging kana rivets;sanggeus tiis forging jeung rolling kana bolts, sarta sanggeus rupa-rupa prosés motong sarta perlakuan Panas nyieun bagian mesin atawa parabot;sanggeus pungkal jeung perlakuan panas nyieun cinyusu;kawat anu loba dipaké dina batubara, pertambangan, metalurgi, mesin, konstruksi, minyak bumi, kimia, aviation, éléktronika, pengiriman barang, komunikasi, kehutanan, produk akuatik, karéta, jeung transportasi, Industri lampu jeung departemén ékonomi nasional lianna, pertahanan nasional jeung industri militér. departemén, jsb.

 

kawat-gambar, anyaman tina kawat bolong, pipa lemes, buncis kabinét, kawat baja, jsb.

Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
37
38 (1)

meunteun customer

Staf anu terampil, well-dilengkepan, prosés téh spésifikasi, produk minuhan sarat jeung pangiriman dijamin, pasangan pangalusna!
Supplier ieu nempel kana prinsip "Kualitas kahiji, Kejujuran salaku dasar", leres pisan janten amanah.

Klasifikasi produk rinci pisan anu tiasa akurat pisan pikeun nyumponan paménta urang, grosir profésional.

Ngomongkeun kerjasama ieu sareng produsén Cina, kuring ngan ukur hoyong nyarios "well dodne", kami wareg pisan.

Mékanisme manajemén produksi réngsé, kualitas dijamin, kredibilitas tinggi sareng jasa hayu kerjasama gampang, sampurna!

Mékanisme manajemén produksi réngsé, kualitas dijamin, kredibilitas tinggi sareng jasa hayu kerjasama gampang, sampurna!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami