headbanner

Batang kawat baja

Batang kawat baja

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen


Rincian produk

Tag produk

Barang Coiled bertulang bar
Bubuka Ieu mangrupakeun bar baja coiled babarengan kawas kawat logam, sarta cross iga géométri tina bar baja utamana thread pasagi biasa atawa thread pasagi serong biasa.Wangun géométri tina cross iga tina bar baja domestik utamana ngawengku spiral, herringbone jeung bentuk sabit.Ieu mangrupakeun jenis baja konstruksi.Baja kasarna dibagi kana pelat, profil sareng kawat.Aranjeunna dianggap kawat, sarta aranjeunna coiled babarengan kawas kawat.Éta dibuntel dina cara anu sami sareng kawat biasa, tapi kedah dilempengkeun nalika dianggo.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan HRB335, HRB400, HRB500B, A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-B C, A210-A-1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335- P2, A369-FP2, A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A199-T9, A199-T9 jsb.
Ukuran Diaméterna: 6mm-50mm, atawa sakumaha required.Length: 6m-12m, atawa sakumaha diperlukeun.
Beungeut palapis Epoxy, palapis Galvanized, jsb.
Aplikasi Retakan, tapak tatu sareng lipatan teu kedah diidinan dina permukaan bar baja.Beungeut bar baja diwenangkeun gaduh nabrak, tapi teu kudu ngaleuwihan jangkungna iga transverse, sarta jero tur jangkungna defects sejenna dina beungeut bar baja teu kudu leuwih gede ti simpangan allowable ukuranana. tina bagian.Hal ieu loba dipaké dina konstruksi rékayasa sipil kayaning imah, sasak jeung jalan.Tina fasilitas umum sapertos jalan raya, karéta api, sasak, gorong-gorong, torowongan, kontrol banjir, sareng bendungan, dugi ka pondasi, balok, kolom, témbok sareng lempengan konstruksi perumahan, rebar sadayana mangrupikeun bahan struktural.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.

meunteun customer

Pabrikan ieu tiasa tetep ningkatkeun sareng nyampurnakeun produk sareng jasa, éta saluyu sareng aturan persaingan pasar, perusahaan anu kompetitif.

Pausahaan boga reputasi alus di industri ieu, sarta tungtungna eta dibuktikeun yén milih aranjeunna mangrupakeun pilihan alus.

Ieu bisa disebutkeun yen ieu téh produser pangalusna kami encountered di Cina dina industri ieu, urang ngarasa untung digawekeun ku produsén jadi alus teuing.

 

Manajer penjualan ngagaduhan tingkat Inggris anu saé sareng pangaweruh profésional anu terampil, kami gaduh komunikasi anu saé.Anjeunna lalaki anu haneut sareng riang, kami gaduh kerjasama anu pikaresepeun sareng kami janten réréncangan anu saé pisan sacara pribadi, janten urang henteu hariwang pikeun gawé bareng sareng aranjeunna.

Produk sareng jasa sae pisan, pamimpin urang wareg pisan ku ngayakeun ieu, langkung saé tibatan anu disangka,


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami