headbanner

Lambaran baja

Lambaran baja

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Plat baja Tags: 150M28, 530A30, A106-B, A135-A, A178-C, A199-T22, A209-T1, A214-C, A226, A333-8, A369-FP9, A53, Boiler wadahna plat , Tiis digulung plat baja, Hot digulung plat baja, Low alloy plat baja, ketebalan sedeng plat baja, Shipbuilding plat baja


Rincian produk

Tag produk

Barang Plat baja/lembaran
  Ieu mangrupakeun baja datar nu dituang jeung baja molten sarta dipencet sanggeus cooling.

Éta datar tur rectangular, sarta bisa langsung digulung atawa motong tina strips baja lega.

Pelat baja dibagi ku ketebalan, pelat baja ipis <4 mm (pangipis 0,2 mm), pelat baja sedeng-kandel 4-60 mm, sareng pelat baja tambahan kandel 60-115 mm.

pelat baja dibagi kana rolling panas tur tiis rolling nurutkeun rolling.

Lebar piring ipis nyaéta 500 ~ 1500mm;lebar kandel nyaeta 600 ~ 3000mm.Pelat ipis digolongkeun dumasar kana jinis baja, kalebet baja biasa, baja kualitas luhur, baja alloy, baja spring, stainless steel, baja alat, baja tahan panas, baja bantalan, baja silikon sareng pelat ipis beusi murni industri.Numutkeun pamakéan profésional, aya pelat kendang minyak, pelat pikeun enamel, pelat bullet-bukti, jsb .;nurutkeun palapis permukaan, aya cadar galvanized, cadar tinned, cadar lead-plated, cadar baja komposit plastik, jsb.

Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, 52M, 52M 150M19, 527A19, 530A30, jsb.
Ukuran

 

Panjangna: 1m-12m, atanapi upami diperyogikeun

lebar: 0.6m-3m, atawa sakumaha diperlukeun

Ketebalan: 0.1mm-300mm, atawa sakumaha diperlukeun

Beungeut Beresih, blasting jeung lukisan nurutkeun sarat customer.
Aplikasi pelat baja manglaku ka widang konstruksi, industri wangunan kapal, minyak bumi, industri kimia, perang jeung industri listrik, ngolah dahareun jeung industri médis, exchanger panas alat keur ngagolakkeun, mesin jeung hardware widang, jsb.
Ékspor ka Amérika, Australia, Brazil, Kanada, Peru, Iran, Italia, India, Britania Raya, Arab, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
7-768x244
1-2-768x244

meunteun customer

Sanajan kami perusahaan leutik, kami ogé dimangfaatkeun.Kualitas dipercaya, jasa ikhlas sareng kiridit anu saé, kami ngahormatan tiasa damel sareng anjeun!

Ngomongkeun kerjasama ieu sareng produsén Cina, kuring ngan ukur hoyong nyarios "well dodne", kami wareg pisan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami