headbanner

Rebars baja

Rebars baja

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen


Rincian produk

Tag produk

Barang Screw thread baja
Bubuka Rebar nyaéta ngaran umum pikeun bar baja ribbed panas-digulung.Kelas tina bar baja panas-digulung biasa diwangun ku HRB jeung titik ngahasilkeun minimum kelas.H, R, jeung B nyaéta hurup kahiji tina tilu kecap: Hotrolled, Ribbed, sarta Bars masing-masing.Bar baja ribbed panas-digulung dibagi kana tilu sasmita: Kelas II HRB335 (kelas heubeul nyaeta 20MnSi), Kelas III HRB400 (sasmita heubeul nyaeta 20MnSiV, 20MnSiNb, 20Mnti), sarta Kelas IV HRB500.

Aya dua metodeu klasifikasi anu biasa dianggo pikeun rebar: Kahiji, digolongkeun ku bentuk geometri, anu digolongkeun atanapi digolongkeun dumasar kana bentuk cross-sectional cross-rib sareng jarak iga.Klasifikasi ieu utamana ngagambarkeun kinerja gripping of rebar.Anu kadua dumasar kana klasifikasi kinerja (tingkat).

Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan HRB, A53, A283-D , A135-A , A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210- A-1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369- FP2, A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, jsb.
Ukuran

 

Diaméterna: 6mm-50mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Panjangna: 6m-12m, atawa sakumaha diperlukeun.

Beungeut palapis Epoxy, palapis Galvanized, jsb.
Aplikasi Rebar loba dipaké dina konstruksi rékayasa sipil kayaning imah, sasak, jeung jalan.Tina fasilitas umum sapertos jalan raya, karéta api, sasak, gorong-gorong, torowongan, kontrol banjir, sareng bendungan, dugi ka pondasi, balok, kolom, témbok sareng lempengan konstruksi perumahan, rebar sadayana mangrupikeun bahan struktural.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
30
31

meunteun customer

Simkuring salawasna yakin yén detil mutuskeun kualitas produk parusahaan, dina hal ieu, parusahaan sasuai jeung sarat urang jeung barang anu minuhan ekspektasi urang.

Pabrik ngagaduhan alat-alat canggih, staf anu berpengalaman sareng tingkat manajemén anu saé, janten kualitas produk ngagaduhan jaminan, kerjasama ieu santai sareng bagja!

Dina ramatloka ieu, kategori produk jelas tur euyeub, abdi tiasa manggihan produk Abdi hoyong pisan gancang sarta gampang, ieu téh bener pohara alus!

Pabrikan masihan kami diskon ageung dina premis pikeun mastikeun kualitas produk, hatur nuhun pisan, kami bakal milih perusahaan ieu deui.

Ngomongkeun kerjasama ieu sareng produsén Cina, kuring ngan ukur hoyong nyarios "well dodne", kami wareg pisan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami