headbanner

Plat baja pikeun sasak

Plat baja pikeun sasak

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Plat baja tags: 150M28, 527A19, 530A30, A106-A, A199-T9, A213-T22, A250-T1, A369-FP2, A53, Alloy plat baja struktural, Karbon plat baja, tahan korosi, plat baja tahan korosi Panas digulung plat baja, Low alloy plat baja, ketebalan sedeng plat baja


Rincian produk

Tag produk

Barang Plat baja pikeun sasak
Bubuka pelat baja sasak nyaéta pelat baja kandel husus dipaké pikeun manufaktur bagian struktural sasak.Éta dijieun tina baja karbon jeung baja low-alloy pikeun pangwangunan sasak.baja karbon pikeun pangwangunan sasak ngawengku A3q pikeun riveting struktur sasak jeung 16q pikeun las struktur sasak;steels alloy low pikeun struktur sasak ngawengku 12Mnq, 12MnVq, 15MnVNq, 16Mnq, jsb The ketebalan tina pelat baja sasak nyaeta 4,5-50 mm.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, 52M, 52M 150M19, 527A19, 530A30, jsb.
Ukuran

 

Panjangna: 1m-12m, atanapi upami diperyogikeun

lebar: 0.6m-3m, atawa sakumaha diperlukeun

Ketebalan: 0.1mm-300mm, atawa sakumaha diperlukeun

Beungeut Beresih, blasting jeung lukisan nurutkeun sarat customer.
Aplikasi Pelat baja kandel dipaké pikeun nyieun komponén struktural sasak dipaké pikeun ngawangun sasak kareta api, sasak jalan raya, jeung sasak pameuntasan laut.Diperlukeun gaduh kakuatan anu luhur, kateguhan sareng nanggung beban sareng dampak rolling stock, sareng gaduh résistansi kacapean anu hadé, kateguhan suhu rendah sareng résistansi korosi atmosfir.Baja pikeun sasak dasi-las ogé kudu boga kinerja las alus sarta sensitipitas kiyeu low.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
1-2-768x244
7-768x244

meunteun customer

kualitas alus, harga lumrah, rupa euyeub tur sampurna sanggeus-jualan jasa, éta nice!

Salaku perusahaan dagang internasional, kami ngagaduhan seueur mitra, tapi ngeunaan perusahaan anjeun, kuring ngan ukur nyarios, anjeun leres-leres saé, rupa-rupa, kualitas anu saé, harga anu lumayan, jasa anu haneut sareng wijaksana, téknologi canggih sareng alat-alat sareng pagawe ngagaduhan pelatihan profésional. , eupan balik sarta update produk nyaeta timely, pondok, ieu téh gawé babarengan pisan pikaresepeun, sarta kami kasampak maju ka gawé babarengan salajengna!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami