headbanner

Bahan wangunan baja

  • Steel wire rod

    Batang kawat baja

    rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

    Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

    MOQ: leuwih ti 20 Ton

    waktos pangiriman: 3-45 poé

    Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

  • Steel rebars

    Rebars baja

    rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

    Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

    MOQ: leuwih ti 20 Ton

    waktos pangiriman: 3-45 poé

    Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

  • lndustrial steel wire

    kawat baja industri

    rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

    Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

    MOQ: leuwih ti 20 Ton

    waktos pangiriman: 3-45 poé

    Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

  • Steel wire rod

    Batang kawat baja

    rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

    Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

    MOQ: leuwih ti 20 Ton

    waktos pangiriman: 3-45 poé

    Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen