headbanner

Billet baja

Billet baja

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Profil baja Tag: A106-A, A210-A-1, A214-C, A283-D, A315-B, A53, A53-B, Sudut baja, Saluran baja, H-beam baja, rod baja héksagonal, Panas rod baja digulung, I-beam baja, baja pasagi, Steel rail


Rincian produk

Tag produk

Barang Billet baja
Bubuka Billet mangrupikeun produk anu dicandak saatos baja lebur anu dilakukeun ku tungku pembuatan baja.Billet baja bisa dibagi jadi dua jenis ti prosés manufaktur: billet casting paeh jeung billet casting kontinyu.Billet baja tuang kontinyu sareng billet rectangular utamina didamel tina baja karbon polos, bahan gulung tiis karbon rendah sareng silikon rendah, baja struktural karbon kualitas luhur, sareng baja paduan rendah.baja-kakuatan tinggi, sasmita baja husus, jsb anu wawakil.Prosés casting paeh geus dasarna ngaleungitkeun.

Aya dua jinis utama tina segi penampilan:

Slab: Babandingan lebar cross-bagian ka jangkungna téh badag, sarta eta utamana dipaké pikeun rolling plat.

Billet: Lebar cross-bagian jeung jangkungna sarua, atawa bédana teu badag, sarta eta utamana dipaké pikeun rolling bagian baja jeung rod kawat.

Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, jsb.
Ukuran

 

Ukuran: 50 * 50mm-200 * 200mm, atawa sakumaha diperlukeun
Panjangna: 6m-12m, atawa sakumaha diperlukeun
Beungeut Hideung, Pra-galvanized, atawa salaku sarat Anjeun.
Aplikasi Billet baja asalna baja.Sanggeus ngolah, éta bisa dipaké salaku bagian mékanis, forgings, baja struktural Karbon, rod kawat, bar cacad, baja profil, bagian mesin, molds baja, sarta ngolah rupa steels, baja profil Q345B channel baja, sarta rod kawat anu billet baja.pangaruh.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
22-768x244
22-768x4

meunteun customer

Pausahaan ieu conforms kana sarat pasar jeung ngagabung dina kompetisi pasar ku produk kualitas luhur na, ieu téh hiji perusahaan nu boga sumanget Cina.

 

Ieu pisan alus, mitra bisnis langka pisan, ngarepkeun gawé babarengan leuwih sampurna salajengna!

 

Manajer produk nyaéta jalma anu panas pisan sareng profésional, urang gaduh paguneman anu pikaresepeun, sareng tungtungna urang ngahontal perjanjian konsensus.

Ngomongkeun kerjasama ieu sareng produsén Cina, kuring ngan ukur hoyong nyarios "well dodne", kami wareg pisan.

 

Perusahaan ieu ngagaduhan seueur pilihan anu siap-siap pikeun dipilih sareng ogé tiasa ngaropea program énggal dumasar kana paménta urang, anu saé pisan pikeun nyumponan kabutuhan urang.

 

Perusahaan ngagaduhan modal anu kuat sareng kakuatan kalapa, produk cekap, dipercaya, janten urang henteu hariwang pikeun gawé bareng sareng aranjeunna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami