headbanner

tabung dilas stainless steel

tabung dilas stainless steel

pedaran pondok:

rentang harga FOB: 1000-6000

Kapasitas suplai: langkung ti 30000T

Tina kuantitatif: langkung ti 2T

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Tabung baja tahan karat tags: 201, 202, 301, 302, 304, 304N, 310S, 316, 316LN, 321, 410, 430, 431, Diaméter ageung pipa baja seamless stainless steel, Diaméter leutik stainless steel pipah seamless tube, Stainless steel tube rectangular, Stainless steel tube seamless, Stainless steel tube pasagi


Rincian produk

Tag produk

Barang Pipa / pipah dilas stainless steel
Bubuka Pipa las stainless steel, anu disebut pipa las, nyaéta pipa baja anu dilakukeun ku las baja anu biasa dianggo atanapi jalur baja ngalangkungan unit sareng kapang saatos crimping.Prosés produksi pipa baja dilas basajan, efisiensi produksina luhur, rupa-rupa sareng spésifikasina seueur, sareng investasi alat-alatna alit, tapi kakuatan umum langkung handap tina pipa baja seamless.

Kusabab taun 1930-an, ku ngembangkeun gancang tina kualitas luhur strip produksi rolling kontinyu jeung kamajuan las sarta téhnologi inspeksi, kualitas welds geus terus ningkat, sarta rupa-rupa sarta spésifikasi tina pipa baja dilas geus ngaronjat, sarta leuwih sarta leuwih. leuwih widang, utamana dina alat-alat bursa Panas ngagunakeun pipa, pipa hiasan, sedeng jeung low tekanan pipa cairan, jeung sajabana pikeun ngaganti pipa baja seamless.

Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan 201, 202, 301, 302, 303, S303, 304, 304L, 304N, 304LN, 305, 309S, 310S, 316. 329, 405, 430, 434, XM27, 403, 410, 416, 420, 431, jsb.
Ukuran Ketebalan: 0.1mm-50mm, atanapi sakumaha sarat anjeun

Diaméter luar: 10mm-1500mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun

Panjangna: 1000-12000mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun

Beungeut Polishing, grit400, grti600, grti800, jsb.
Aplikasi Pipa baja dilas stainless steel pikeun struktur mékanis.Utamana dipaké dina mesin, mobil, bicycles, jati, hotél sarta réstoran hiasan jeung bagian mékanis sejen tur bagian struktural.Bahan wawakilna nyaéta 0Cr13, 1Cr17, 00Cr19Ni11, 1Cr18Ni9, 0Cr18Ni11Nb, jsb.

Pipa baja dilas stainless steel pikeun transportasi cairan.Utamana dianggo pikeun ngangkut média korosif tekanan rendah.Bahan wawakil nyaéta 06Cr19Ni10, 022Cr19Ni10, 06Cr19Ni110Ti, 00Cr17, 0Cr18Ni11Nb, 06Cr17Ni12Mo2, jsb.

Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.

meunteun customer

Pabrikan masihan kami diskon ageung dina premis pikeun mastikeun kualitas produk, hatur nuhun pisan, kami bakal milih perusahaan ieu deui.

 

Mudah-mudahan perusahaan tiasa lengket kana sumanget perusahaan "Kualitas, Efisiensi, Inovasi sareng Integritas", éta bakal langkung saé sareng langkung saé ka hareup.

 

Pagawe pabrik boga sumanget tim alus, jadi kami narima produk kualitas luhur gancang, sajaba, hargana ogé luyu, ieu téh pabrik Cina pohara alus sarta dipercaya.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami