headbanner

U-tabung stainless steel

U-tabung stainless steel

pedaran pondok:

rentang harga FOB: 1000-6000

Kapasitas suplai: langkung ti 30000T

Tina kuantitatif: langkung ti 2T

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Tabung baja tahan karat tags: 301, 302, 303, 304, 310S, 316, 316Ti, 317L, 321, 403, 410, Diaméter ageung pipa stainless steel mulus, Tube hiasan stainless steel, Tabung bursa panas stainless steel, Sagi opat stainless steel tube, Stainless steel tube seamless, Stainless steel tube pasagi, stainless steel dilas pipe


Rincian produk

Tag produk

Barang Stainless steel U-tube/pipa
Bubuka Stainless steel U-tube oge jenis stainless steel husus ngawangun tube.Stainless steel U ngawangun tube oge jenis stainless steel tube husus ngawangun, utamana keur ngabedakeun bentuk tabung sanggeus ngabentuk.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan 201, 202, 301, 302, 303, S303, 304, 304L, 304N, 304LN, 305, 309S, 310S, 316. 329, 405, 430, 434, XM27, 403, 410, 416, 420, 431, jsb.
Ukuran Ketebalan: 0.5mm-60mm, atanapi sakumaha sarat anjeun

Diaméter luar: 6mm-830mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun

Panjangna: 30m (Max), atanapi sakumaha sarat anjeun

Beungeut Polishing, annealing, annealing caang jeung pickling asam, jsb.
Aplikasi Ruang lingkup pamakéan pipa stainless steel U ngawangun sabenerna pisan lega, naha éta téh di lingkungan jalan raya atawa kakuatan karéta-speed tinggi, kabel telekomunikasi, atawa pamakéan kabel sarta kawat dina kutub atawa tihang lampu sapanjang garis, salaku pipa pikeun conveying cairan, Utamana loba dipaké dina minyak bumi, kimia, médis, kadaharan, industri lampu, instrumentation mékanis jeung pipelines industri lianna sarta bagian struktural mékanis.Kusabab tube U ngawangun boga ciri basajan, merenah tur gancang instalasi, éta boga rupa-rupa kagunaan.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
18-1

meunteun customer

Lega rentang, kualitas alus, harga lumrah jeung layanan alus, alat-alat canggih, bakat alus teuing jeung kakuatan téhnologi terus strengthened, pasangan bisnis nice.

 

Kami mitra jangka panjang, teu aya kuciwa unggal waktu, urang miharep pikeun ngajaga silaturahim ieu engké!

 

Gawé babarengan sareng anjeun unggal waktos suksés pisan, bagja pisan.Mudah-mudahan urang tiasa langkung kerjasama!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami