headbanner

pipah stainless steel

pipah stainless steel

pedaran pondok:

rentang harga FOB: 1000-6000

Kapasitas suplai: langkung ti 30000T

Tina kuantitatif: langkung ti 2T

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: pipah stainless steel tags: 202, 303, 304, 304N, 310S, 316, 316LN, 316Ti, 321, 416, 420, 430, Diaméter badag stainless steel pipa seamless, Leutik diaméterna stainless steel tube seamless, Stainless steel tube welded caang , Stainless steel tube seamless, stainless steel ngawangun tube, Stainless steel tube pasagi


Rincian produk

Tag produk

Barang Pipa buleud stainless steel / pipa
Bubuka Pipa buleud stainless steel nyaéta baja buleud panjang kerung, Jenis pipa baja ieu bisa dibagi jadi dua kategori: pipa baja seamless stainless steel sarta pipa baja dilas stainless steel (pipa kelim), pipa buleud stainless steel Seamless, disebut oge stainless steel seamless. tabung, dijieunna tina ingots baja atawa billet tube padet ngaliwatan perforation nyieun tabung kapilér, lajeng panas digulung, tiis digulung atawa ditarik tiis.Spésifikasi pipa baja seamless dinyatakeun dina milimeter diaméter luar * ketebalan témbok.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan 201, 202, 301, 302, 303, S303, 304, 304L, 304N, 304LN, 305, 309S, 310S, 316. 329, 405, 430, 434, XM27, 403, 410, 416, 420, 431, jsb.
Ukuran Ketebalan: 0.1mm-50mm, atanapi sakumaha sarat anjeun

Diaméter luar: 10mm-1500mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun

Panjangna: 1000-12000mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun

Beungeut 180G, 320G Satin, Garis Rambut, Matt Finish, Sikat, Kusam Rengse, jsb.
Aplikasi Utamana loba dipaké dina minyak bumi, kimia, médis, kadaharan, industri lampu, instrumentation mékanis jeung pipelines industri lianna sarta bagian struktural mékanis.Salaku tambahan, nalika kakuatan bending sareng torsi sami, beuratna langkung hampang, janten ogé seueur dianggo dina pabrik bagian mékanis sareng struktur rékayasa.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
14-1 (3)
9-1 (2)

meunteun customer

Perusahaan ieu ngagaduhan seueur pilihan anu siap-siap pikeun dipilih sareng ogé tiasa ngaropea program énggal dumasar kana paménta urang, anu saé pisan pikeun nyumponan kabutuhan urang.

 

Sanajan kami perusahaan leutik, kami ogé dimangfaatkeun.Kualitas dipercaya, jasa ikhlas sareng kiridit anu saé, kami ngahormatan tiasa damel sareng anjeun!

 

Sikep staf layanan palanggan pisan ikhlas sareng balesanna pas sareng detil pisan, ieu ngabantosan pisan pikeun deal kami, hatur nuhun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami